SzlafRock Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Premiera dziś 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenobi Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 METALMANIA ORGiN M4STER Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 (edytowane) Dzieło absolutnie doskonałe. P. S. Poznałem na kasecie. Układ utworów był Inny. Dzisiaj ponownie wysłuchałem w całości. Poe i Parsons Edytowane 7 Czerwca 2022 przez Nikonem 2 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 W dniu 17.12.2015 o 07:07, mcmagik napisał: Swoją drogą, odkąd Nikonem zaginął* wątek przymarł * ktoś wie co się z nim dzieje? "Jeszcze płynę, ale kra nade mną zamarza" Dziś oddycham przy tym 2 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Coldplay w Warszawie Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Z tej płyty Parsonsa, mój ulubiony kawałek, to ten od 3:40 Ostatnio wpadło mi w ucho: nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 W dniu 11.07.2022 o 18:13, Trotyl napisał: Z tej płyty Parsonsa, mój ulubiony kawałek, to ten od 3:40 No proszę, a ja "wzniośle" myślałem, że jedyny słucham W dniu 11.07.2022 o 18:13, Trotyl napisał: Ostatnio wpadło mi w ucho: Początek podobnie, na resztę być może przyjdzie czas. Robercika po gitarze od razu można poznać Fajna współpraca tu i w The Glove. W oryginale dziewczyna zawiesiła poprzeczkę poza zasięgiem, a jednak warto było próbować. To nie jest szczególnie nawiązująca, czy w ogóle odpowiedź... Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejs Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 @Nikonem Zdaje się, że bardzo podobnej muzyki słuchamy. Ty też jesteś wychowany na Beksińskim? 1 Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejs Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Ja już kiedyś zachwyciłem się kilkoma zespołami z Ukrainy (np. Semargl), a przez ostatnie miesiące trafiałem na kilka składanek takich "wojennych". W jednej z nich wyłowiłem kawałek, który chodzi za mną od ładnych paru tygodni. W dniu 7.06.2022 o 23:16, Nikonem napisał: Dzieło absolutnie doskonałe. P. S. Poznałem na kasecie. Układ utworów był Inny. Dzisiaj ponownie wysłuchałem w całości. Poe i Parsons Kilka tygodni temu byłem na giełdzie staroci. Stał facet z kompaktami. Kupiłem oryginał z 1987 za dychę. 1 Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 22 minuty temu, blazejs napisał: Kilka tygodni temu byłem na giełdzie staroci. Stał facet z kompaktami. Kupiłem oryginał z 1987 za dychę. Ja pamiętam wielokrotne nagrywanie na tę samą kasetę, słuchania UKF w radiu lampowym. Braku dostępu do dobrego sprzętu grającego o czarnych płytach czy o kompaktach nawet nie wspomnę. Ale to wtedy była prawdziwa celebra, wsłuchiwanie się w każdą nutę czy głos. Teraz z poziomu telefonu mam dostęp do ilości płyt, które zawstydziłyby polskich dziennikarzy radiowych z 80 lat. Zrobił się przesyt. Na granie w tle najczęściej wybieram Radio Paradise. Trafiają się tam (jak dla mnie) mało znane perełki jak choćby Asaf: Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejs Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 46 minut temu, Nikonem napisał: Ja pamiętam wielokrotne nagrywanie na tę samą kasetę, słuchania UKF w radiu lampowym. Braku dostępu do dobrego sprzętu grającego o czarnych płytach czy o kompaktach nawet nie wspomnę. Ale to wtedy była prawdziwa celebra, wsłuchiwanie się w każdą nutę czy głos. Teraz z poziomu telefonu mam dostęp do ilości płyt, które zawstydziłyby polskich dziennikarzy radiowych z 80 lat. Zrobił się przesyt. Na granie w tle najczęściej wybieram Radio Paradise. Trafiają się tam (jak dla mnie) mało znane perełki jak choćby Asaf: Fajne:) Ja słucham czasami RockSerwis FM, czasem coś fajnego na MixCloud trafię, czasem coś YT podrzuci, a i tak najczęściej archiwalne audycje Beksińskiego. Teraz faktycznie jest przesyt, ale nieraz mam wrażenie że gdybym miał się skupić wyłącznie na tym co wydano do 1999 to miałbym dość do słuchania na całe życie. Pomijając już to, że dla każdego najfajniejsza jest muzyka z jego młodości. 1 Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejs Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 @Nikonem Ignacy z Japonii:) On chyba zna więcej polskich zespołów niż ja. Dzięki za podrzucenie, bo Svann nie znałem, a wstyd, muszę sprawdzić. Całe liceum słuchałem Closterkeller non-stop, a pierwszą kasetę Abraxas aż do zdarcia (dosłownie). 1 Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Godzinę temu, blazejs napisał: pierwszą kasetę Abraxas aż do zdarcia (dosłownie). No, no. Zaskakujesz mnie. Jakieś 20 lat temu, zakochany w Abraxas, umówiłem się z Adamem w bydgoskiej Kuźni. Chciałem im we Wrocławiu zorganizować koncert. Przyszedł, pogadaliśmy parę godzin. Wtedy nie umiałem sobie wyobrazić kogoś z kim bardziej chciałem pogadać. Magia Do dzisiaj mamy sporadyczny kontakt. 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zmarła Olivia Newton John oprócz udziału w kultowym filmie nagrała parę niezłych plyt. Maila 71 lat od 30lat walczyła z rakiem. W 2019 roku na imprezie Meet 'n Grease większość aktorów z filmu spotkała się po 41 latach ubierając nawet stroje z filmu... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi