Nikonem Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Dla tych, co wracają o świcie... 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Zmarł Sharl Aznavour, taki Frank Sinatra francuskiej piosenki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Mało kto wie, że Charles Aznavour był ormiańskiego pochodzenia. Właściwe jego imię i nazwisko Szahnur Waghinak Aznawurian. Jednakże urodził się w Paryżu. 2 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 "Wyroslem" na jego piosenkach w domu bardzo często brzmialy jego piosenki z płyt winilowych. Niezwykłe autentyczny artysta, napisał ponad 1300 swoich utworów, wykonywal również nie swoje utwory. Ostatnio był bardzo zaangażowany w sprawy Armenii, rodzina jego Matki została wymordowana, oni uciekli przez Gruzie najpierw Soloniki póżniej w Francję. Z Francją też mieał nie proste stosunki bo mieszkal ostatnio w SzSzwajcarii. Była trocha nagonka na niego w mediach próbowano oskarżyć o niepalcenie podatków. Na terenach wschodnich był bardo popularny , a po skomponowaniu piosenki do filmu Tegeran 44 która zaspiewal po rosyjsku stal się wręcz klutowym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Miałem kolege francuza, który przez dziesięć lat katował mnie Aznavour'em. Stąd go dobrze poznałem. Chcę zaznaczyć, że było to w czasach gdy YT i internet nie istniał. Początek lat 90 ubiegłego wieku. Były tylko kasety i płyty. My używaliśmy tylko kaset. 2 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Nagranie przyszło do mnie wraz z wczorajszą wieczorną Trójkową audycją... Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symeon Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Zajrzyj na moją stronę: https://www.szymonslowik.pl/ - znajdziesz tam blog z poradami dotyczącymi pozycjonowania i marketingu, a także informacje o tym, czym się zajmuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Nowa Edytka Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KtosTam Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Oglądałem w weekend "Leaving Neverland" i po 4 godzinach usunąłem wszystkie teledyski i muzykę "króla" z telefonu. Wiem, że trzeba rozdzielać twórczość od osoby autora, ale w moim przypadku to się nie da. Za bardzo uczulony jestem na ten temat. Polecam film, prawda drugi raz go oglądać nie mam ochoty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) Radio Paradise wśród muzycznej pustyni dostarcza pozytywnych nut. Polecam Dnia 11.03.2019 o 07:51, MaxPan napisał: trzeba rozdzielać twórczość od osoby autora Jak autor kapryśny to tak, jak zwykły sk*rwiel to nie. Damy radę bez niego i jego nut. Koszmarek, bo nie wydaje się, by o tym wszystkim nie wiedzieli rodzice dzieci. Jak można zostawić dziecko komuś obcemu? Nie kumam, może za bardzo kocham własne. Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi