Nikonem Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Ja team Kim, a wy? Tego nie znałem: Tym skradła mi serce jeszcze w '80 latach i skubana ani myśli oddać 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Od dawna Edytka 1 1 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja (edytowane) Na Netflix natrafiłem na serial Hary Hole. Nie jest idealnie, jest lepiej, ale Muza No proszę... Edytowane 5 Maja przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja (edytowane) Ciekawa składanka. Znałem wszystkie nagrania, ale nie wiem co to może znaczyć No, proszę Pana, szacun pełen ang, wersja jest znacznie lepsza: Playlistę można zrobić na kilkanaście stron Edytowane 11 Maja przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja (edytowane) Wczoraj minęło 46 lat... Tutaj należy odsłuchać całą ścieżkę muzyczną filmu. O samym filmie nie piszę, bo to oczywiste. Ciekawa introspekcja: Edytowane 19 Maja przez Nikonem 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Robert chwilę po rozstaniu z Siouxsie and the Banshees 1 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Z sentymentem wracam do utworu..;) Pewnie niejedna osoba skojarzy co za film chodzi mi po głowie.. 1 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Co zrobisz, gdy Twoi Bogowie Muzyki właśnie ładują Ci się do chaty na małą wesołą imprezę? No właśnie. Dajesz linka. Albo dwa Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Dawno tego nie słyszałem. Dziś jadąc autem Eska Rock mi przypomniała ciekawy utwór, szczególnie teraz na czasie. 1 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca W dniu 19.06.2026 o 17:57, SzlafRock napisał(a): teraz na czasie Wczoraj, dzisiaj i za tysiące lat na czasie. Nawiasem mówiąc przerabiany przez AI na maksa jak wszystko co Tuwima. 1 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Gugiel podpowiedział. Cały dzień jestem w jej klimacie: Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) A S.P Bonie Tyler poznałem utwór jako dzieciak.. oglądając na VHS ten film (PS kaseta miała 240 minut heheh zapomniałem o H i była pierwsza część :D) Edytowane 1 godzinę temu przez Herkules Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behawiorysa Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu kaseta miała 240 godzin - co to za kaseta? Prawdziwy Sukces Wtyczki Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, behawiorysa napisał(a): kaseta miała 240 godzin - co to za kaseta? a były takie co mogłeś nagrywać ponownie (się czyściło wtedy) czasy VHS pomyliło mi się godziny z H i minutami Co do VHS mam na strychu gdzieś tam z wszystkimi Akademii Policyjnej i klasyka Lody na Patyku Miłego dnia.. o! jest na YT rok 1978 (no są ograniczenia - BO TO LODY NA PATYKU Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behawiorysa Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Akademia policyjna to nadal jedna z najlepszych komedii jakie oglądałem w życiu. Widzę, że jesteśmy podobni pod względem wieku. Kojarzysz może jak się nazywał film w którym był HUBERT który sprzątając podłogę tańczył z mopem? Prawdziwy Sukces Wtyczki Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi