Nikonem Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2025 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Zasłabł na scenie w Sopocie niestety.. Klasyka.. 1 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2025 4 godziny temu, Herkules napisał(a): Klasyka.. Dzięki, nie znałem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2025 Chyba dobra okazja, żeby pewną Muzę sobie odświeżyć... A, no i jak to powiedział Jaśnie nam Panujący: "Niech Żyje Chopin!!!" Nie słyszałem wykonania, które by się o to nawet otarło: Preludia tylko z Ivo: Piękna promotorka tego wyżej: Moja faworytka. Teraz 4, za 5 lat wygra: 1 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 29 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2025 W dniu 26.10.2025 o 09:07, Nikonem napisał(a): Moja faworytka. Włączyłem sobie jeszcze raz. Jej relacje z Dyrygentem, który się tą siksą opiekuje jak ojciec, ale udaje, że strzepuje sobie pyłek z marynarki, by dać jej czas na rozpoczęcie koncertu. Matko Boska Częstochowska jak oni kochają Muzykę. Wszystko odstawią na bok. Piękni ludzie Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 28 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 Potrzebna Muza: Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 12 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 Straszny dzień... 1 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 13 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 (edytowane) Wiele mówimy o kładzeniu do trumny "wartości" młodego pokolenia. Nic nie są warci! Tak też mówili nasi poprzednicy sprzed tysięcy lat. Ale o tym zapominamy. Nasz i ich problem polega na tym, że młodzi mają to w d*pie. Amerykańskie nastolatki: Edytowane 13 Grudnia 2025 przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 13 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 (edytowane) 14 godzin temu, Nikonem napisał(a): mówimy o kładzeniu do trumny Kładziemy do trumny śpiewaków. AI przejmuje wszystko. Takich "wspomaganych" piosenek jak niżej będzie coraz więcej. Edytowane 13 Grudnia 2025 przez Grey Ronin 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 16 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2025 Dhafer Youssef. Tego Pana tutaj chyba jeszcze nie było, warto nadrobić. 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 22 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 Jasny szlag, by to trafił... [*] 1 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 22 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 Nie dojechał do domu na święta, a może właśnie dojechał 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 22 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 28 minut temu, SzlafRock napisał(a): (...) dojechał do domu na święta (...) Dzisiaj jechałem na Święta z Lublina do Oławy. Wybrałem drogę przez wioski. Plus taki, że spaliłem połowę paliwa w porównaniu do Autostrady (przez Warszawę) no i mogłem oglądać zakupowy szał w polskich miasteczkach 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2025 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi