Trotyl Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 No to militarnie. https://www.youtube.com/watch?v=4tIsXLyZcWI 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Nie chce mi się sprawdzać w 84 stronach wątku czy już było jak było to trudno to jest akurat kawałek, który warto odświeżać no i trochę prawdziwego oldschool'u Edytowane 25 Października 2014 przez mcmagik 3 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nie chce mi się sprawdzać w 84 stronach wątku czy już było Nawet jeśli już było, to i tak warto ponownie posłuchać Na PGA krótki koncert Percivala otwierał prezentację Wiedźmina 3, Zatem Mikołaj, Asia, Kasia i Christina po raz kolejny na naszych ołtarzach https://www.youtube.com/watch?v=FDuAkQNiB-E no i w "drugim" - większym - składzie: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 @up, to się @Trotyl ucieszy Na początek zapodam więc z podobnych klimatów choć ich ortodoksyjnym fanem z pewnością nie jestem (wyłączywszy specjalnego gościa, naturalnie). A potem przyjdzie Ona... Within Temptation & Anneke van Giersbergen "Somewhere" oraz Anneke "Wonder": 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 @Nikonem pewnie, że się cieszę. Sharon den Adel to jedna z moich ulubionych wokalistek, a w takim duecie to już w ogóle A ja dalej militarnie. 1 2 3 techno... 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dobra, niech będzie trochę ostrzej Wham x 2 "Wake Me Up Before You Go Go" oraz "Bad Boys": Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Okej, to już na serio. Talk Talk "Such A Shame" i "Life's What You Make It": https://youtu.be/zbZ9uCQW1Hk 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 No to jeszcze do kompletu Tarja i Floor 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 A co romantycy powiecie na ten kawałek? Mi i mojej sta...żonie znaczy się się podoba. 1 Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 no to w klimatach romantycznych.. cóż może być bardziej romantyczne niż wino z lubą.. 2 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 romantycznie i swojsko ;-) 1 "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 romantycznie i swojsko ;-) no toś mi łezkę w oku zakręcił tym fragmentem z Jarocina 87... to była energia... niezapomniane https://www.youtube.com/watch?v=EkDR8oJmAjM to mój muzyczny background 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dziś mam zbyt kiepskie samopoczucie na takiego punka, ale dorzucę coś starszego niż ja: https://www.youtube.com/watch?v=7i27IoDMqqE 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 coś starszego niż ja: Kiedyś kupiłem na koncercie taśmę Dezertera ubolewam, że jej już nie jestem w stanie znaleźć, ale to była demówka nagrana w "ich studio", a okładkę narysowali długopisem... Generalnie grafika składała się z penisów i kilku podpisów członków zespołu ... no i przeprowadzałem z nimi jeden z moich pierwszych wywiadów tu coś nowszego od Dezerterów: https://www.youtube.com/watch?v=tv8Rd1CTKvk @Trotyl, będziesz na Folk Metalowych Dziadach z Percivalem? no to coś innego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) tu coś nowszego od Dezerterów: Trafiłeś, usłyszałem "ku przyszłości" w latach '90 na trójce i od tego utworu zacząłem ich poznawać(pożyczać kasety^^). będziesz na Folk Metalowych Dziadach z Percivalem? Nie sądzę, jutro lekarz i pewnie będę się kurował w tym czasie. A nawet mi przemknęła taka myśl wcześniej, jak zobaczyłem że, to jest w Legnicy. Innym razem, jak dożyję Taki product placement: I może jeszcze takie coś: e:mer Edytowane 28 Października 2014 przez Trotyl 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi