Skocz do zawartości

Pięciotysięczny SEO Adder!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
"Marketing szpetany" ;) Pod 90% filmów na YT dotyczących tematyki SEO są komentarze zachwalające Addera. Do tego na każdym forum poza PiO (większość z nich półżywa, z półżywymi moderatorami) tematy w których jakiś pacjent rozmawia sam ze sobą chwaląc Addera pod niebiosa ;)

Sprawdziłem kilka, faktycznie spora kampania i to od dawna. Np. tutaj:

https://www.forumnasze.pl/topics26/publiker...sze-vt20076.htm

Świeżak wywołuje temat, Ptaq wyraża opinię, a potem wszyscy chwalą addera i znikają z forum po pierwszym poście. :)

Eksperyment Discover.pl

bardzo wiarygodny post : D ( użytkownik ilość postów - 1 )

Witam!

Ja natomiast od pół roku używam Addera i jestem z niego bardzo zadowolony. Wypromował moją stronę do pierwszej 20 w te 6 miesięcy, zakup zwrócił mi się wielokrotnie nie mówiąc już o tym, że w gruncie rzeczy dużo nie kosztował. Konfiguracja też nie była jakoś specjalnie trudna. Szczerze mówiąc to nie wiem jaki problem z tym mają na PiO, ale z tego co widziałem w tym temacie to trzech trolli na okrągło roznieca flejm o to samo, ich opinia niezbyt mnie przekonywała do niekupienia tego programu.

Ze swojej strony mogę go śmiało polecić!

;) styl pisania ( na moje oko) bardzo podobny do tego co na stronie producenta :) kabaret

Nawet wiem kto to pisze/pisał :) Kiedyś szukałem zleceniodawcy do wykonania podobnego zadania u siebie na forum (pisanie postów) i od jednego z potencjalnych wykonawców dostałem w portfolio linki do for gdzie prowadzą kampanie dla Enterso :) Pewnie to nie jedna firma/freelancer pisze te posty ;)

Jakby wydali tą kase na udoskonalanie produktu zamiast niewiarygodny PR, lepiej by na tym wyszli ... Przyglądam się Enterso i widzę zgon produktu oraz tragiczne próby ratowania wizerunku. Tego nie są w stanie naprawić spamerskie posty nazywane "marketingiem szeptanym" ... Poziom świadomości użytkowników wzrósł i raczej z dużą dozą niepewności kierują się obecnie wpisami na forach. Zapewne generuje to jakiś tam % sprzedaży, skoro to robią. Bo normalna konkurencja z działającymi produktami typu Publiker czy OA nie jest już możliwa dla Addera.

Zamiast produktu jest opakowanie.

search_auditor_500x80_bf.png

firma ta zrobiła pewien myk o którym nikt chyba nie pisał albo nie zauważył - przekształcili spółkę cywilna (jaką byli na początku) w zoo ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

zgred, powiem więcej widziałem ogłoszenie ze chcial sprzedać to zoo jeśli się nie mylę to za 2 mln ZL.

Całkowita wartość spółki 2mln złotych.

BILANS

Aktywa

Wartości niematerialne i prawne:

Adder genialne narzędzie SEO 1mln 500 tyś.

Sory mam zaliczenie z rachunkowości ćwiczę sobie :D

T.

Mówta co chceta ja tam uzywam Addera Semi 6 (z upgrade do 8) i mam inną opinie, ale żeby nie być zlinczowny zostawię ją dla siebie powiem tylko jest lepiej :D

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

To było na jakimś portalu biznesowym, włącznie z foto prezesa, ale szczegóły nie pamiętam tej okazji.

Na biznesforum gdzieś to jest - widziałem jakiś rok temu. Najpierw koleś szukał inwestora jak zaczynał a po kilku miesiącach, jak już mu się udało wiele

tego sprzedać, to chciał sprzedać firmę (pisał, że jakiś biznes w USA otwiera z tego co pamiętam), która rzeczywiście była już wtedy przekształcona w spółkę ZOO jak słusznie zauważył @zgred.

Tak jak poprzednicy tu zauwazyli to do wersji 5 Adder byl spoko. Glownie przez to, ze jak byla wersja 3 to swietnie funkcjonowaly qlweby, a dodawanie do nich to proscizna, wiec adder mial znakomite efekty. Pewno z polowe licencji jak nie wiecej wtedy zostala sprzedanych.

Pozniej faktycznie byly oferty sprzedazy i cale wyliczenia pokazane. Wg mnie autor czul, ze bedzie juz slabo ze skutecznosci i nie mial dalszego pomyslu i czasu na rozwoj softu. Ktos to kupil i myslal ze zarobi drugi milion ale pozniej to juz byla dla Addera droga w dol. Zobaczcie, ze praktycznie nie bylo dodawania obslugi nowych skryptow tylko caly czas to samo i tysiace bledo juz na poziomie instalacji przy 7.

Ktos pewno nabyl ten biznes tylko nie wiedzial, ze taki soft trzeba stale updateowac i jego informatycy sobie nie poradzili z tym zadaniem. Poza tym chyba nie ma tam nikogo bardziej rozgarnietego od SEO, kto by im jakas sciezke rozwoju pokazal.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Tak jak poprzednicy tu zauwazyli to do wersji 5 Adder byl spoko.

Do wersji 6 ;)

Później kupiłem update do 7 i zwróciłem bo dno totalne, a teraz kupiłem 8 jestem więcej niż zadowoloy

Adder daje sanki i jednego konia ale żeby pociągnąć kulig efektowanie potrzeba kilka koni (różne i aktualizowane bazy katalogów) oczywiście jedne sanki nam nie wystarczą więc trzeba dodać kolejne (konfiguracje stron), a że sanki muszą być nierdzewne (dobra konfiguracja) to już inna bajka osoby, które tego nie roumieją nigdy nie wycisną z tego skryptu tyle co należy i będą narzekać

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności