Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Drodzy Użytkownicy!

Postanowiliśmy docenić naszych aktywnych Pozycjonerów i od 1 lipca na stałe przedłużyć naszą Akcję doliczania 10% bonusu do każdego doładowania o wysokości 1000 PLN i więcej.

Bonus będziecie mogli wykorzystać bez jakichkolwiek ograniczeń na pozycjonowanie dowolnego Projektu w naszym Systemie.

Użytkownicy, którzy uzupełnili swój Bilans 1 lub 2 lipca już otrzymali Bonus! Zapraszamy do sprawdzania swoich kont!

Życzymy owocnego pozycjonowania!

Zobaczcie jaki sprytny trik - koleś pisze, że ma problemy a osoba, która tutaj za to odpowiada MILCZY i pisze o bonusach. Dlatego BĘDĘ uparty i CZEKAM na odpowiedź - dlaczego was bot zajeżdża serwisy z dużą ilością podstron?!

p.s

Naturalnie zgłosiłem problem i do supportu i tutaj na PM do Seopilota - ale gdy mi wymijająco odpisał, że "sprawdzają" problem, a potem bot zajechał mi serwer to już wiedziałem, że nie umie mi pomóc.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

@Seopilot.pl

Próbujesz mnie ośmieszyć? Serwer, na którym stoi strona wytrzymywał już nie jeden najazd użytkowników, o którym możesz sobie pomarzyć - to raz. Po drugie, który bot włazi na kilka podstron do 40 RAZY NA SEKUNDE w różne artykuły? Chcesz logi ?

Pozycjonowaniem stron i optymalizacją zajmuję się od kilku lat. NAWET YANDEX nie był tak żarłoczny jak wasz BOT? Chcesz się wymieniać dalej argumentami?

I jeszcze jedno - co to za odpowiedź - zmień hosting? TO WAM powinno zależeć, abyścię TRAFILI do jak najszerszego grona wydawców i pozycjonerów i robić wszystko, a przede wszystkim REAGOWAĆ chłopcze na zgłoszenia od ludzi, gdy mają problem. A ty myslisz, że napiszesz -zmień hosting i załatwiłeś sprawę?

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Mamy serwer dedykowany i nie odnotowujemy żadnych problemów z indeksatorem SeoPilot, stawki są od kilku miesięcy już stabilne, support jest pomocny i wyjaśniliśmy już niejeden problem i zgłoszenie bez żadnych nerwów i niepotrzebnych kwasów. Uważam więc, że opinie co poniektórych, iż system pada, są mocno przesadzone i nietrafne. Powiem więcej, jesteśmy coraz bardziej zadowoleni z tej współpracy!

Sugeruję zatem nie obrażać się, gdy ktoś pisze "zmień hosting", bo może faktycznie ten hosting jest słaby? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności