Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

kiedy doladowac konto?

Jak poznam koszt pozycjonowania testowego?

Liczy sie 30 dni o zgloszenia?

Damiano jak klikniesz w sumę co jest pod (Bieżący budżet PLN/mies.) to Ci pokaże ilość linków zakupionych i sumę za nie, a doładowanie pilnujesz jest to wyjaśnione wyżej codziennie zabiera ci 1/30 z całości kosztów miesięcznych projektu.

I liczy się 30 dni od uruchomienia projektu.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
nie ma za bardzo w manulalu co wybrać do umieszczenia linku

tutaj się całkowicie zgadzam i masa subdomen

Żeby jeszcze te subdomeny miały jakąś wartość, a zauważyłem że w systemie pełno jest subdomen w stylu:

warszwa e fryzjer ...

krakow e fryzjer ...

wroclaw e fryzjer ...

itp. itd.

które cechują się 50-70 linkami wychodzącymi.

Dziwne, że Seopilot.pl utrzymuje takie strony, a dodatkowo przy ocenie serwisów kieruje się np. obecnością w katalogu DMOZ, do którego już praktycznie nie można dodać stron oraz rankingiem alexa, który nie musi wcale świadczyć o mocy strony.

Witajcie, od 3 dni mam problemy z hostingiem i ze stroną na wordpressie. Musze wyeleminowac wszystkie potencjalne czynniki, więc się was zapytam - czy zainstalowanie seopilota, jak i jego działanie moze zwiększyć i to dość znacznie obciążenie cpu? Wątpie w to, ale wolę się zapytać.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Siemano, moim zdaniem odrzucona strona powinna mieć możliwość wcześniejszego ponownego dodawnia, niż 3 miesiące...

Dla przykładu moja strona została odrzucona z wyników z powodu wtyczki, która nieodopuszczała robota googli do treści strony. System SeoPilota wyrzucił stronkę, a ja po naprawie błędu muszę teraz czekać 3 miesiące ;)

Zapalony budowlaniec z zamiłowania, wykształcenia i zawodu. Właściciel portali:
Statyka.info - Strefa nauki dla studentów zawiera bazę projektów i poradników, która zawiera między innymi materiały opisujące takie schematy jak BELKA i RAMA.
ForumBud.pl - Polskie Forum Budowlane, wszystko od i dla budowlańców od dróg po domy.

Jakie minimalne warunki trzeba spełnić żeby strona zostałą zaakceptowana ?

Jasnych i klarownych wytycznych nie ma, ale warto wziąć pod uwagę nastepujące czynniki :

- Page Rank równy lub większy niż 3

- Site powyżej 1.000 podstron

- Back Linki min. 100

- Ilość linków wychodzących (nie więcej niż 30)

- Wysoki wskaźnik Alexa Rank

- Wpis w Katalogu DMOZ

- Zróżnicowane IP

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

@Xen

To oczywiście tylko przypuszczenia bo mam w systemie strony (niemal od początku działania seopilota), które nie spełniają połowę podanych przez Ciebie czynników a z kolei strony dużo bardziej wartościowe nie przeszły weryfikacji i zostały odrzucone.

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

@Pion

Dzięki za info, bo mam już dość ślęczenia nad tym, dlaczego nagle od 2 dni mam nagły wzrost cpu. Mam pytanie do Seopilota, czy jest możliwość zmniejszenia odwiedzin waszego bota na stronie i czy dogadam się z wami w tej sprawie za pomocą supportu.

cpu.jpg

Dodam od siebie, ze nie mam naglego wzrostu odwiedzin, cofnalem wszystko sprzed 21 czerwca, nawet pousuwalem kilka wtyczek, a te co zawsze byly na razie wyłączyłem (wordpress), sprawdziłem mysql - jednym słowem wyczerpałem swoją wiedzę., więc zostaje albo seopilot albo wróżenie mi z kuli.

Dobra, post po poście ale super - bot seopilota zajechał mi hosting :) (zamazane bo za dużo kapusiów tutaj)

zajechany.png

i obciążenie:

zajechany2.png

Pisałem, coś wczoraj robiliście bo spadło na maksa, ale dziś super!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności