Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Działa to na tej samej zasadzie, co dodawanie wpisów. Wystarczy wybrać z harmonogramu Wp commenter

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pomyślimy na przyszłość z dopasowaniem tytułów do treści. Jeśli chodzi o ilość dodawanych, dokładność zależy od prędkości w speed.php. Jeśli masz ustawione np. 20 na minutę i w harmonogramie 30 dziennie, to może być taka sytuacja, że doda max 49. Chodzi o to, że próbuje dodać do 20, później znów do 20 itd. aż wyrówna/przekroczy 30.

Zakręcone to co napisałem ;) Przykład:

- pierwsze odpalenie cron: dodało do 15 (suma 15)

- drugie odpalenie cron: dodało do 14 (29)

- trzecie odpalenie cron: dodało 10 (39)

W ostatnim odpaleniu cron wystarczyło dodać 1 wpis, ale skrypt nie przerwywa działania w momencie dodania tego 1 wpisu.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

DonMini nie pokazuje mi nagle w Katalogi zadnej wartosci, dodatkowo wyskakuje błąd;

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/***/public_html/donlinkage/listy.php on line 96

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Zobacz jak wygląda tabela donmini, najlepiej napisz mi na PW albo mail.

Hej

mam pytanie - czy po zakończeniu harvestowania naciskanie przycisk przenieś ?

Czy po naciśnięciu przycisku przenieś ilość odnalezionych katalogów powinna się zerować ?

Czy jak nacisnę Wyczyść przy np. WebMini to skasuje mi odnależione katalogi z bazy Podstawowy ?

Przy WordPress naciskam przenieś do rejestracji i nic się nie dzieje nie powiększ mi się baza Podstawowy - nadal jest 0 z czego to wynika ?

Dzięki za pomoc

Naciśnięcie przenieś - przenosi do wybranej bazy.

Ilość odnalezionych się nie zeruje. Lepiej odnalezionych nie czyścić zbyt często, gdyż zbierał będzie w wielu przypadkach te same adresy co wcześniej.

Oczywiście czyszczenie nie kasuje tych przeniesionych do baz, kasuje tylko te znajdujące się w harvesterze.

W przypadku wordpress powinna się zwiększyć ilość do rejestracji. To przy rejestrowaniu decydujesz do której bazy mają się zapisywać dane.

Co byście powiedzieli na system tworzenia własnych skryptów dodających? Co mam na myśli: masz na przykład własny cmsik (może być też katalog), tworzysz do niego w prosty sposób "templatkę" w DonLinkage, dodajesz adresy (+ ewentualne dane do zalogowania). Minusem takiego systemu byłby oczywiście brak omijania jakichkolwiek zabezpieczeń. Byłoby zapotrzebowane?

Z web20 jest dużo pracy, często zmiany w formularzach. Może kiedyś... księgi gości będą prędzej.

Można by w łatwy sposób tworzyć templatki do własnych skryptów, do zennopostera, sicksubmittera nie ma co porównywać, choć zasada mniej więcej ta sama :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności