Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

ok, jeszcze taka sprawa, przy komentarzach caly czas pokazuje 0/40 nawet jak doda do części z nich (ręcznie sprawdziłem), cyba, że brak raportu oznacza też brak zliczania

a sprawdzałeś może jaka jest użyteczność tych katalogów na freeglobes? do ilu dodało itp

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Freeglobes chyba wszystkie są moderowane, w sumie nie sprawdzałem czy jakieś zostały zaakceptowane, powinno to chyba przyjść na mail.

Komentarze - tak, znalazłame właśnie gafę i nie ma szans na zliczanie. Będę podsyłał po weekendzie wszystko, co poprawione, ta poprawka też się znajdzie. Jeśli ktoś chce już, proszę o kontakt na email.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

mj_2000 - jeśli możesz rozwiń, bo nie czaję co chcesz osiągnąć.

ravau - w komentarzach może dodać tą samą domenę, ale nigdy nie powinien dodać tego samego adresu do artykułu. spradzę.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

niestety dodało te same adresy przy przenosinach, nie było by problemu gdyby nie to, że te linki sie zdobywa masowo, a dużo blogów okazuje się wartościowych więc nie warto śmiecić kilkukrotnie

edit: już nawet wiem gdzie jest błąd :pisze:, a przynajmniej tak mi się wydawało bo dalej nie pykło

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Jeśli masz wersję 2.3.9 podeślij na mój mail informację - wyślę Ci dobrą wersję v3 (nie sprawia już problemów).

Wersja ujednolicająca będzie dotyczyła v3 - w następnym tygodniu będzie gotowe. Chodzi głównie o nadanie odpowiednich indexów (usunięcie niepotrzebnych), uniqów w bazie i pozbycie się problemów z aktualizacjami na przyszłość.

W nowym tygodniu będą też do podmiany pliczki php - kilka błędów do usunięcia mam zgłoszonych.

mj_2000 - jeśli możesz rozwiń, bo nie czaję co chcesz osiągnąć.

Mam swój Panel z linkami - własne rozwiązanie. Teraz chciałbym je spiąć Z Donem, aby w moim panelu możliwe było ustawienie projektu i odczytaniu linków z dodanymi artykułami, bez wchodzenia do Dona. W zasadzie potrzebowałbym funkcji dodającej, działającej na bazie Dona.

W sumie, mogę sobie napisać jakąś funkcję dodającą itp., ale pomyślałem, że skoro to już jest i a na dodatek aktualizowane, to taka opcja będzie prostsza. Poza tym pozwala mi na działanie rozproszone - na kilku serwerach.

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

Na przyszłość pomyślę, ale będzie to raczej daleko w planach.

Jestem jeszcze nowicjuszem w pozycjonowaniu, chce pozycjonować swoich kilka stron.

Przyczytałem cały wątek o tym narzędziu i zastanawiam się nad jego zakupem.

Podoba mi się, że obsługuje WP, precle, dodawanie katalogów i działa na home.pl (tam mam wykupioną usługę).

Prosze Was o pomoc, czy ten soft będzie lepszy w zakupie niż np. Publiker?, OmniAdd niestety nie działa na home.

san - sam chyba musisz zdecydować które narzędze będzie lepsze dla Ciebie. Może to Ci troszeczkę pomoże: [klik]

Żeby porównać skuteczność dodawarek, trzeba by w każdej dodawarce zrobić taką samą bazę i zapuścić podobne projekty.

Proszę się tymnie przejmować, to miał być po prostu harv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności