Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do generatora tekstów - nagle przestał działać. Generator jest już naprawiony - jeśli ktoś chce już poprawkę proszę o mail - podsyłam od razu poprawiony plik. Natomiast czekam z wysłaniem pliku do aktualizacji (tak, żeby nie wysyłąć co chwilę poprawek).

Przy najbliższej aktualizacji wprowadzę mały system logów updatu, dzięki czemu będzie można sprawdzić aktualną wersję i samodzielnie pobrać odpowiednie poprawki.

Co do easydirów - sprawdź, czy masz wypełnione pole słów kluczowych i czy nie są za długie tytuły bądź za krótki opis.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Mam mały problem przy tworzeniu projektu. Gdy wypełnię wszystkie pola i chcę zapisać projekt wyświetla mi błąd: BŁĄD:Unknown column 'nazwaprojektu' in 'field list' Od razu mówię, że dawno nie używałem donka. Chyba przez dwie ostatnie aktualizacje odpoczywał.

U mnie też, projekt z dziś - 1136 dodań; projekt z wczoraj: 1624 dodań - skąd taka różnica? Długości tekstów w obu projektach podobne.

Ogólnie zauważyłem, że w raportach nie mam w ogóle uwzględnionych FreeGlobes - nie wiem czy coś dodaje (chyba dodaje), ale w raportach w ogóle nie mam tego skryptu. Jak np. do QlWeb-ów nie dodaje, często mam 0 dodań to jest chociaż w raporcie zaznaczone, że 0, a FreeGlobes-ów w ogóle nie ma.

U mnie też, projekt z dziś - 1136 dodań; projekt z wczoraj: 1624 dodań - skąd taka różnica? Długości tekstów w obu projektach podobne.

Ogólnie zauważyłem, że w raportach nie mam w ogóle uwzględnionych FreeGlobes - nie wiem czy coś dodaje (chyba dodaje), ale w raportach w ogóle nie mam tego skryptu. Jak np. do QlWeb-ów nie dodaje, często mam 0 dodań to jest chociaż w raporcie zaznaczone, że 0, a FreeGlobes-ów w ogóle nie ma.

freeglobes są moderowane, i jeszcze dużo zagranicznych ich jest - ale coś powinieneś mieć do kliknięcia na mailu - stąd nie będzie tego w raportach nigdy

pksi już nie dodaję w ogóle donlinkiem, zresztą było pisane że skrypt jest zbyt nieszablonowy

qlweb mnie martwi natomiast, bo widzę dodania, sporo jest niemoderowanych i powinno być w raportach kilkaset linków a są 2-3

Chcialbym podziekowac Euzebiuszowi za pomoc - swietny support! :)

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

@aruel - to Ty pisałeś do mnie na mail z tym problemem? Jeśli tak, to już masz info :) Po prostu pominięty został update. Proszę o kontakt na mail.

QlWeby jeszcze sprawdzę co z tym raportowaniem jest nie tak. Co do FreeGlobes nie ma raportów - jeszcze nie znalazłem Freeglobesów AA.

JEśli chodzi o różnice w ilości adresów w raportach: nie jest to na pewno błąd po stronie dodawarki. Upatrywałbym bardziej problemu w katalogach - może zostały już zajechane i zaliczyły pada na jakiś czas? Na pewno jeszcze w tym miesiącu będą logi z dodawania, więc nie będzie problemu z ustaleniem przyczyny.

PS. Mam mocno poprawiony monitoring pozycji - jeśli masz ochotę to napisz na mail :) - nie chcę tak od razu podsyłać poprawek, stąd tutaj piszę. PRzy najbliższej aktualizcji tak jak pisałem wyżej wprowadzę informacje do panelu dodawarki.

Mam nadzieję że produkt jak i support się podoba nie tylko Tobie :)

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności