Thommen Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Na stronie: /page.php?id=harv Mam informacje: Ustaw zadanie cron na plik cron_zharvestera.php, aby znalezione katalogi były automatycznie kopiowane do baz, które zapisałeś (zalecane raz na dobę). W takim razie znalezione katalogi gdzie się znajdują i co się z nimi dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thommen Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Przy dodawaniu fraz do monitoringu mam komunikat (część fraz dodałem bez problemu): You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 't write into config directory', '0', '102014:-,102014:-,102014:-,102014:-,1020' at line 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tur77ek Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Oka kiedy będzie w DonPremium przynajmniej te 1000 katalogów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thommen Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Czy plik: cron_forum.php cron_mail.php cron_monitor_kopia.php Mam podawać w crontab? Jeśli tak to do czego służą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 @Thommen - maile - jedynie kontakt na mail może coś pomóc - napisz z konkretnymi przykładami. - corny - nie, to są stare crony @tur77ek - od momentu, gdy premium stanie się bardziej popularne. @lixe - masz najnowszą wersję? Drupale sprawdzę, PKSI jestem pewny że działają, a articlems jeśli znajdziesz kilkadziesiąt to góra - sprawdź czy da się w nich ręcznie dodać wpisy, bo 99% articlems ma zablokowaną możliwość umieszczania wpisów. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 DonPremium właśnie dostało ostro banami. Domeny trzymały się naprawdę bardzo długo - dłużej niż w najśmielszych snach sobie to wyobrażałem Proszę sobie kliknąć aktualizuj przy donpremium - zostało jakieś 50 zaindeksowanych katalogów. Właśnie usuwam pobanowane domeny i stawiam nowe katalogi. Dziś-jutro będą dodane nowe katalogi. Do każdego aktywnego premium zostanie doliczony każdy stracony dzień - liczymy od dziś 1. Oczywiście do momentu powstania minimalnej ilości katalogów określonej w premium. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thommen Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Przy dodawaniu fraz do monitoringu mam komunikat (część fraz dodałem bez problemu): You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 't write into config directory', '0', '102014:-,102014:-,102014:-,102014:-,1020' at line 8 Problemem było to że w niektóry frazach miałem apostrof " ' " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Właśnie już chciałem pisać, że donpremium tylko 47 (zamiast 800) aktywnych :-) Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Przy generowaniu tekstów z modułu synonimizacji wstawiają się "entery", mam najnowszą wersję DLA. --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 OK, zapisałem do poprawy. W tym tygodniu (prawdopodobnie jutro) będzie update DonLinkage. Nowe katalogi premium też dojdą w tym tygodniu. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestek Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 @ oka Dałbyś radę w tej aktualizacji uwzględnić moją prośbę z postu: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/130557-donlinkage-najnowszy-automat-do-pozycjonowania/page-382#entry1375655 czyli o pokazywaniu postępu w ilości katalogów? Mogłoby to być w zastępstwie: W TRAKCIE - id: 34787 czyli zamiast tej wartości id, która nam nic nie mówi, czyli w ilości mogłoby to być: W TRAKCIE - 1/1000. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msurma Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ogólnie od dłuższego czasu z DL nie korzystam. Co teraz nim linkujecie? Dalej walicie tym w Klientów czy bardziej zaplecza? Jak opinie po pingwinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqor Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ja DLA linkuję zaplecza drugiego rzędu i czasem lekko satelitki (jako niewielki % linków). Jak się zbierze własne listy to nawet to ma sens i jakoś działa. Docelowej strony klienta raczej bym tym nie linkował, ale co kto lubi Ogólnie daje radę, choć wiadomo to już nie te efekty co rok czy dwa temu. Kluczem tutaj jest baza (którą najlepiej zebrać samemu), a nie sam DLA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Oka prosimy o donpremium Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 @Bestek - nie zrobiłem tego, zrobię w następnym tygodniu. Jest dostępna aktualizacja i nowe katalogi donpremium (nieco ponad 200). Jest ale: adresy pobiorą się tylko dla najnowszej wersji (trzeba zrobić aktualizację). Zaraz każdy otrzyma 7 dni dodatkowego premium. DonLinkage 5.2.6:7/11/2014[x] zmiany w premium[x] poprawa synonimizera tekstów[x] kilka drobnych poprawek MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.