fortunately102 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 przeczytaj plik info.txt tam jest instrukcja co należy robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares89 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Czy autor programu mógłby opisać program w pierwszym poście bardziej szczegółowo? 400 zł piechota nie chodzi.. a nie uśmiecha mi się czytać wszystkich postów aby poznać specyfikacje programu. LinkCentrum - nowoczesny moderowany katalog stron www Moje portfolio - strona www na Twoją kieszeń! rzeźby z węgla - CarboArt Artystyczne wyroby z węgla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMlody84 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Witam, Jest jakiś problem z licencjami? Nie działają mi 2 licencje dodawarki, zarówno firmowa jak i prywatna... Pisze, żeby kliknąć w cron.php, ale nic to nie daje. W nocy jeszcze działało. Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzu Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 U mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Jeśli jest problem z licencjami to proszę o info na mail. Opis programu będzie zaktualizowany po następnej aktualizacji, ale nie jest taki ubogi O nowościach można poczytać na blogu: okazwłoka.pl No i jeśli chcesz zobaczyć dodawarkę podeślij na mail informację Jeśli chcesz przetestować dodawarkę wyślij informację na eukaonly@o2.pl topx.pl - linki SEO - AKTUALNIE PROMOCJA 40% NA LINKI ZE STRON GŁÓWNYCH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielki Brat Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Czy najtanszy vps w hekko pociagnie kilka kopii donlinkage plus kilka blogow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 w najnowszej wersji przeleciało mi rejestracje WP całą ale aktywacja cały czas stoi "aktualnie odbiera mail nr 1" . Klikanie w odbieranie maili od od początku nic nie daję. W czym może być problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_podlesie Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 kurczę, a mi po aktualizacji tak zamuliło, że 1 projekt dodaje teraz ok. 13 godzin ....... Serwer sprawdzałem i jest ok, co to może być? Ma też ktoś tak, czy tylko ja? pozdr Niemieckojęzyczne strony www oraz SEO w Niemczech, Austrii i Szwajcarii: pozycjonowanieniemcy.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 a jaką masz dużą bazę tzn ile masz dodań/nie dodań bo jeżeli masz załóżmy 1000/500000 to się nie dziw, sprawdź też jakie masz wartości w pliku speed Carmel Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_podlesie Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 a jaką masz dużą bazę tzn ile masz dodań/nie dodań ostatni projekt mam 813/2740 sprawdź też jakie masz wartości w pliku speed wszystko 5/1 min bazadon 1/1 min czyli 2740/5 = 548 minut = 9 godzin 6 minut edyta: 3553/5 = 713 minu = prawie 12 godzin i to mniej-więcej się zgadza hmmmm kiedyś szło szybciej znacznie ....... pozdr Niemieckojęzyczne strony www oraz SEO w Niemczech, Austrii i Szwajcarii: pozycjonowanieniemcy.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 hmmmm kiedyś szło szybciej znacznie ....... Zmień te wartości i pójdzie szybciej. Po wgraniu aktualizacji trzeba samemu plik speed.php aktualizować bo zostaną nam domyślne, niskie wartości. --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 usuń te w których nie dodaje i projekt doda w niecałe 3h Carmel Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_podlesie Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Dzięki za podpowiedzi, właśnie okazwłoka odpisał, że coś było niehalo z wartościami w speed.php. Teraz ruszyło, że .... urywa pozdr Niemieckojęzyczne strony www oraz SEO w Niemczech, Austrii i Szwajcarii: pozycjonowanieniemcy.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 No właśnie, plik speed.php poszedł do wszystkich z wartościami 5/minutę Eh... topx.pl - linki SEO - AKTUALNIE PROMOCJA 40% NA LINKI ZE STRON GŁÓWNYCH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Czy ktoś na serwerze jupe ma problem z rejestracją wiki? Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.