okazwłoka Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Na bazie podstawowej wchodzi około 600 wpisów do WP MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argern Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 KUrde a mi ciągle pada na bazadon, codziennie musze z buta sprawdzać stan bazy. I zawsze mi się odblokowuje. Możę wystarczy dodać jakieś zadanie do crona które sprawdza możliwość dodawania? Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl ! Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław . Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Już dzisiaj będzie poprawka i problem ten zniknie. Jeśli nie będziesz wchodził do modułu, to problemu nie będzie - przynajmniej taki błąd znalazłem. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Będzie podpięcie pod Captcha Sniper? Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Z tematem się jeszcze nie mierzyłem, ale będę chciał to podpiąć. Najpierw jakiś decpeć. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seonerd Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 RSS w bazadon powinien teoretycznie działać? Plik rss.php jest, więc się pytam dobre ziółka nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Powinien ładnie działać, za niedługo będzie dodanych więcej katalogów rss. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seonerd Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Hmm. Z odpowiedzi wychodzi, że mogłem zostać niezrozumiany. Chodzi o skrypt precla, nie o katalogi rss. Jest biała plansza po wpisaniu adresprecla.pl/rss.php dobre ziółka nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argern Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 MOże to glupie pytanie, ale jak w projekcie działa pole RSS ? Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl ! Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław . Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ja z kolei mam taki problem Chcę stworzyć nową grupę z nowym projektem wpisuję jej nazwę grupa się tworzy wciskam nowy projekt tworzę go wciskam zapisz projekt i... projekt ląduje w grupie podstawowa a nie wtym który utworzyłem z myślą o nowym projekcie Co robię źle? Proszę o pomoc Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiri Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Z listy rozwijanej podczas zapisu musisz jeszcze wybrać do jakiej grupy ed. Projekt -> Podstawowe dane -> Grupa projektów -> lista rozwijana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Z listy rozwijanej podczas zapisu musisz jeszcze wybrać do jakiej grupy ed. Projekt -> Podstawowe dane -> Grupa projektów -> lista rozwijana dziękuję Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bisiu Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 A czy jest to możliwe że już niektóre strony z bazydon'a mają bany? Site:brak. I sa to strony z pierwszej setki w spisie, więc powinny być najmocniej podlinkowane, największy site, czy się mylę? renderstudio.pl renderstudio.ch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokal Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 no niektóre już złapały bana, dla mnie to nie dziwne jak ktoś wali w nie gotlinkiem. Wrzuciłem do baza don nowiutką .pl na początu. Teraz ma już 502 domen linkujących, 13k linków i 3k usuniętych wg majestic seo. Przy takiej ilości rotacji to niedługo zostaną tylko paroletnie domeny z odzysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bisiu Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Czyli jak tak dalej pójdzie, to bazedon'a można spisać na straty...a był to dla mnie największy atut całego projekty i w sumie dlatego zdecydowałem się na zakup donlinkage. Musimy szybko narzucić jakieś nowe reguły bo zasada 27 punktów to za mało. renderstudio.pl renderstudio.ch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.