Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie też 2 skrypty zawalone po 300 wpisów o tym samym.

Radzę sprawdzić każdemu, kto postawił swoje precelki. Na szczęście idzie to bardzo łatwo usunąć hurtem.

Ogólnie jeśli chodzi o mnie to będę mierzył swoją miarką - jak ktoś chce dodać wpis, który lata po sieci już od dawna, to niech sobie i mi oszczędzi pracy.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest to możliwe, jeśli komuś nie zapisuje id następnego (na niektórych serwerach rzeczywiście jest taki błąd). Już sobie prawdopodobnie poradziłem, jeszcze testuję czy wszystko ok.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

OK, zrobione. Już przygotowuję paczkę, poprawiony jest też skrypt precla: cudzysłowia już nie będą przeszkadzać. Za 5 minut podeślę info na maila.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Koledzy, jak stosujecie znacznik # w tytułach i artykułach. Mi niestety nie działa podporządkowywanie tytułów do artów.

Jak wpisuje Tytuł1#Tytuł2#Tytuł3 - to jako tytuł skrypt wpisuje dokładnie Tytuł1#Tytuł2#Tytuł3.

Próbowałem dawać tytuły w klamry, ale nic to nie dało :(

Update: W podglądzie nie działa - ale dodaje dobrze :)

Tematu nie było, ale może komuś się przyda :)

mam pytanie odnośnie pingowania.

Chciałem podpingować raport i w zakładce pingowanie i ustawiam co ma być pingowane potem ustawiam minimalny odstęp w min ustawiam na 2 a maksymalna ilość pingów ustawiam na 1000 i przechodzi mi tylko do 999 i stoi już pare dni. W czym robię nie tak?

Sytuacja opanowana :D

Jeśli chodzi o pingowanie - podeślij mi proszę info na mail - muszę to zobaczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności