SEO-Admin Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Myślę, że najprawdopodobniej udoskonalę metodę sprawdzania obecności wpisów i być może przekształcę metodę otwierania stron katalogów na całkiem sztuczną, tzn. bez używania silnika IE. Dodam też może trochę jakiś bajerków użytecznych przy formatowaniu tekstu w Edytorze. Inna sprawa, że w tym roku wydam inny, genialny program do... to jest na razie tajemnica. ;-) Oczywiście, dla użytkowników Seo bohatera, będą duże zniżki. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Pytanie - mam IE 10. Czy aktualizacja emulacji zadziała. Teraz wszystko mi działa i wolałbym mieć pewność że najnowsza wersja mi zadziała. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 W zasadzie kafelkowy ie10 jest osobnym programem, ale dzisiaj sprawdzę jeszcze dokładnie, czy coś się tu nie kłóci i dam wieczorem znać. pozdrawiam Grzegorz Edit: Sprawdziłem, na windows8 nie ma żadnych problemów. Można dać emulację ie9, sb4 wchodzi w emulację najnowszego silnika IE10 i wszystko działa bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blusss1 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam Na stronie domowej można ściągnąć wersję sb4 4.8, w której: dokonano poprawek związanych z przenoszeniem adresów z tabeli oczekujących, dodanych, odłożonych do tabel "do dodania", dodano opcję usuwania adresów z tabeli dodanych i oczekujących. Co do wyświetlania jak w przeglądarce IE6, proszę zajrzeć na poniższą stronę i zrobić u siebie wymuszanie emulacji silnika IE9, co rozwiąże większość problemów z wyglądem i działaniem skryptów: https://cyfropolis.pl...alania-skryptow pozdrawiam Grzegorz Rozumiem że mam tylko podmienić plik exe w katalogu docelowym i nic sie nie powinno wysypać? Mam kilka list katalogów, nie chciał bym ich stracić... Co do IE to przetestuje w najbliższym czasie, dzięki za poprawki, tak 3mać Oferujemy tworzenie stron www toruń na wyskoim poziomie, tworzenie stron www bydgoszcz | projektowanie stron www toruń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Tak, a w zasadzie, nie podmienić, tylko wgrać i używać pliku sb4.exe. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blusss1 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Za co odpowiada opcja: Oczekują ->TEST? klikam to, system sprawdza gruntownie... po czym nic sie nie dzieje... Oferujemy tworzenie stron www toruń na wyskoim poziomie, tworzenie stron www bydgoszcz | projektowanie stron www toruń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ta opcja sprawdza występowanie linków stron oczekujących w seokatalogach. Po sprawdzeniu strony, które mają zaakceptowany wpis można przenieść hurtem do tabeli dodanych. Ale ta funkcja nie jest do końca doskonała. Trochę zwlekałem z poprawką, bo będzie się wiązać z większym "jeżdżeniem" po podstronach katalogów, ale chyba będę musiał to zrobić. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzegard Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witam, w niektórych Seokatalogach wyskakuje mi takie okienko: Wystąpił błąd w czasie wykonania. Czy chcesz debugować? Wiersz: 12 Błąd: Nieprawidłowy argument. Gdy klknę "tak" mam nast. okno: Please select a debugger. itd. Można temu zaradzić? Dziękuję, pozdrawiam Grzegorz / sb4_2012 Baltic Sail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Myślę, że można spróbować zmienić w IE, w opcjach internetowych, w zakładce zaawansowane, opcje debugowania skryptu. I uruchomić emulację IE9: https://cyfropolis.pl/pomoc/pomoc-sb4/emulacja-ie9-polepszenie-dzialania-skryptow pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzegard Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dzięki. Baltic Sail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebuk Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Chciałbym zapytać czy wydanie "nowego genialnego programu" (nie wiem czy już wszyscy wiedzą co to będzie ) to kwestia tygodni czy miesięcy, właśnie rozglądam się za jakimś programem i teraz nie wiem czy się nie wstrzymać jakiś czas. Skrobak.pl - moderowany katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Znając Grzegorza powie jak będzie to już miało "ręce i nogi". Wszytko co robi robi na poziomie profesjonalnym, wiec na pewno soft będzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Max, dzięki za pochwałę - biorę to sobie do serca. ;-) No i właśnie może za wcześnie zacząłem "przedsprzedaż", bo nie chciałbym wypuszczać całkiem surowego produktu. Co prawda, program już zaczął w podstawowej części działać, ale trochę czasu jeszcze minie, powiedzmy 3 miesiące do wypuszczenia wersji beta. Bo samo wylanie fundamentów i postawienie ścian to, jak wiecie, za mało. Oczywiście koła nie wynajdę, ale głównym celem programu jest pozycjonowanie na zasadzie "Ustaw parametry i naciśnij przycisk start". ;-) Program będzie budował automatycznie zaplecze i linkował zaplecze i docelowe strony. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzegard Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam, mam problem polegający na tym, że SB4 przestał pobierać z SB4Edytor'a Tytuł strony i Opis strony, natomiast Adres i Słowa kluczowe, są pobierane. Gdy zainstalowałem powtórnie SB4 wszystko jest ok. Wystarczy podmienić plik/i w "starej instalacji" czy zaimportować projekty do "nowej"? Dziękuję za pomoc, pozdrawiam Grzegorz Baltic Sail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam Wydaje mi się, że przestał pobierać adresy ponieważ w bazie wygenerowanych tekstów skończyły się te wolne, które można było wykorzystać. Należy pewnie wygenerować następną paczkę. Drugą możliwością było to, że przypadkowo mogłeś zmienić ścieżkę dostępu do pliku z tekstami. Trzecią możliwością mogła być jakaś blokada tego pliku przez system. Ale tak na oko, to i tak jest to wróżenie z fusów. Tak czy inaczej, próbowałbym jeszcze ze starą wersją, gdzie już masz wszystko poustawiane. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.