boras86 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Witam, Jestem pozycjonerem amatorem z niewielkim doświadczeniem. Do tej pory pozycjonowałem strony bardzo bogate w treść. Teraz znajomy poprosił mnie abym spróbował wypozycjonować jego stronke. W zasadzie oprócz aktualności reszta stron takich jak galeria, certyfikaty, kontakt, realizacje są tak ubogie w słowa, że nie bardzo wiem jak to ugryźć . Tym bardziej że chciałby konkretnych 10 fraz użyć .... Jak sobie radzicie z takimi przypadłościami .. ? dużo keywords a mało treści ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianL Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Można stworzyć sztuczną treść troszkę niżej pod serwisem, a najlepiej zoptymalizować stronę altami obrazków, title, description, h1, lista itd. No i naturalnie linkować w katach, preclach, zdobywac linki na forach, blogach, założyć zaplecze, jeśli frazy są w miarę proste bez problemu wejdzie do top10. SEO in Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 A po co pozycjonować takie strony jak galeria, certyfikaty, kontakt? Przede wszystkim trzeba mieć odpowiednią frazę w titele. Jeśli da się zaoptymalizować treść (a na pewno się da), trzeba to zrobić. No i do tego potrzebne mocne linkowanie. topx.pl - linki SEO - AKTUALNIE PROMOCJA 40% NA LINKI ZE STRON GŁÓWNYCH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 1. robisz nowe zaplecze 2. pozycjonujesz je przez 3-4 miesiące 3. robisz 301 z zaplecza 4. kupujesz nastepne domeny i przenosisz zaplecze z domen przekierowanych 5. pozycjonujesz 3-4 miechy 6. robisz przekeirowanie 301 7 .... do from 1 to 6 3-4 times Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.