warek44 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam. Do jakich katalogów warto dodawać stronę? Tylko np. te z Page Rank 3 + ? Dodałem już stronę do ok. 10-15katalogów a jak wpisuję dane frazy w google to wgl. jej nie widać. A zindeksowana jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Mało ... trzeba dodawać do kazdego - link to link, ziranko do ziarnka i beda pozycje Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suknie Slubne Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 10-15 to zdecydowanie za malo. 100 - 150 to ... malo 150 - 300 .... MAŁO powyzej 500 ... zaczyna być ok Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek44 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Dziękuję wam za odpowiedzi. Pewna osoba z forum powiedziała mi że przy 10-15katalogach powieniem być już widoczny w google przy frazie do 500tyś. No ale pewnie się mylił. No ok Panowie, dodaje do nowych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Zbyt duzo wlascicieli stron, zbyt wiele stron: dlatego musisz sie znacznie mocniej postarac, zeby zobaczyc efekt. Dobrze tez nie ograniczac sie wylacznie do katalogow: kilkadziesiat->kilkaset precli plus jeszcze cos i dopiero mozesz zobaczyc rzeczywisty efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blastowiec Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A o jakiej frazie mówimy? Na niektóre frazy rzeczywiście może wystarczyć kilka katalogów... Niektóre frazy są o tyle konkurencyjne, że dodanie do teoretycznie wszystkich katalogów w Polsce oraz wszystkich precli (oczywiście dostępnych publicznie), może być zdecydowanie za mało, aby znaleźć się w TOP100... Zdobywaj linki tak jak napisał zgred, a na pewno źle na tym nie wyjdziesz. Ważne, abyś był cierpliwy... multikomto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek44 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Dobrze. Mam do was jeszcze jedno pytanie. Żeby zobaczyć efekt wystarczy że będzie bardzo dużo linków czy strona też musi mieć minimum kilka miesięcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ilosc linkow nic nie mowi o ich mocy - mozesz miec 100 tys linkow a wyzej bedzie strona ktora ma ich 200. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajzur Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Mają znaczenie. Możesz jedynie darować dodawać sobie do katalogów gdzie masz np. 200 stron zaakceptowanych a oczekujących 4235 Blogger - programowanie z pasją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek44 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Panowie właśnie sprawdzałem, strona jest na 7 , 10, 11 stronie - w frazach. Jeszcze wczoraj jej nie było nawet na 20 . W tytule oraz opisie wkleić jak najwiecej słów kluczowych ( nie powtarzając ich), czy tylko 2-3 ? A i.. wczoraj przerabiałem trochę strone, zmieniałem też tytuł i opis - gdy się wpisze adres strony to piszą nowe informacje, jednak jak znajdziemy ją na google to widnieją nadal stare informacje, dopiero jak się wejdzie na stronę to są nowe. Orientujecie się kiedy on się zmienią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Jeśli strona jest nowa może to trochę potrwać, na pewno nie zapomna o Twojej stronie MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek44 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Dziękuję za odp. W tytule oraz opisie wkleić jak najwiecej słów kluczowych ( nie powtarzając ich), czy tylko 2-3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubis Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Warto sprawdzić czy wpisy do katalogów się zaindeksowały. Jak nie to trzeba: a) poczekać - może same się zaindeksują, pingować wpisy, c) podlinkować wpisy. Starannie moderowany Katalog stron - PR4 Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1 ----> aplikacje Facebook <---- Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Dodawaj stronkę do katalogów , precli do bólu...a efekty przyjdą Pozdrawiam i Powodzenia Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splif Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 W tytule oraz opisie wkleić jak najwiecej słów kluczowych ( nie powtarzając ich), czy tylko 2-3 ? Rób tak, żeby było naturalnie. 2-3 powtórzenia jednej frazy na tekst 500 znaków w zupełności wystarczy. I różnicuj frazy. EDIT: A co do pytania: nie traktuj tego jako główne źródło linków. Katalogi to jedne z zamków z piasku SEO . Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.