no_nick Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Nie mogę wysłać pw niestety (brak uprawnień) Próbowałem też loginu bez @+domena, no i z ustawieniem "adres+aliasy" na poczcie o2 - tez zadnego pomyslnie zarejestrowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 no_nick, a ciężko zrobić tak jak pisze :zalecamy skrzynki poczta.o2.pl?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no_nick Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 wiem, ze jest zalecane. napisalem powyzej, ze probowalem najpierw ze skrzynkami o2. Z takim samym efektem jak teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 ręcznie wywołaj cron i zobacz co się dzieje, na 99% to nie wina poczty a nieprawidłowo skonfigurowany cron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 @no_nick - ja powiem krótko bo znów padłem przeczytaj FAQ bo walisz takim błędem że nie mogę PS: Nie wiedziałem że domena wp.pl jest cała twoja i masz tam wszystkie maile (taka mała podpowiedź do ustawień) - wiem wredny jestem ale FAQ wyjaśni twój problem Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssebo Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 @Kojotek_OX i @agape Co do dodatku OmniChecker to może po sprawdzeniu danej strony byłby generowany nowy AKTUALNY raport tak jak to jest w "Moje strony" ? Myślę, że jest to dobre rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Kojotek jakis pomysl co z zrobic z updejtem bazy ? Dalej nie smiga. Host ktore podales wczesniej tez nie otwiera sie z konsoli. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 @ssebo - hmmm pomyślimy na chwilę obecną raport pobierasz jak zawsze czyli z podstrony z listą stron @IT - napisałem do Ciebie na GG / problem rozwiązany Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Właśnie pobrałem aktualizację do 5.2 i zaktualizowałem omniadd z wersji 4.3 do 5.2. Aktualizacja wydaje się, że przebiegła poprawnie i wszystko śmiga jak śmigało. To znaczy wpisy są dodawane, jednak bardziej szczegółowe wrażenia to zapodam za 2-3 dni. Przetestuje także te nowe opcję Jak na pierwsze wrażenie po upgradzie to jest ono jak najbardziej pozytywne. Oby tak dalej Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Przydałaby mi się opcja zliczania liczby znaków, np w okienku z synonimami. W tym momencie muszę korzystać z zewnętrznego zliczania, a myślę że taka funkcjonalność to niewiele roboty, a na pewno sprawi że praca z Omniaddem będzie jeszcze szybsza. Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 @elpav - tak mamy to na liście ale jest dość nisko w priorytetach może po wolnym będzie więcej zapału i szybciej dojdziemy do dolnych pozycji na liście. Na razie priorytet mają OmniPRESS v2 oraz WP z prywatnymi grupami i płatnymi dostępami Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 jest szansa by dodać prywatną bazę też qlweby? https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 W poniedziałek powinny zrestartować się limity w omnitxt. Do teraz mam informację o braku tekstów do wykorzystania. Kiedy można się ich spodziewać? Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegant Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zdąrzycie jeszcze przed urlopem z omnipress v2 i pluginem pod WP? Czekam na to. Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macet Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ostatnio mam problem z webmini (wydaje mi się że po ostatniej aktualizacji programu) - otóż nie odpowiada na pytania typu: Odpowiedz na pytanie: 2*2*2 Odpowiedz na pytanie: 1+3+5 2+2+2 i tak dalej wszystkie odpowiedzi - poprawne mam wpisane w "nauka" ale mimo to nie dodaje - muszę powpisywać ręcznie Jakieś sugestie? Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.