Kojotek_OX Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 @Elegant - Od tego poniedziałku już mamy wakacje *tydzień" @macet - mało prawdopodobne żeby system nie radził sobie z takimi pytaniami - 2 opcje jakie widzę - nie obsługiwana skórka - katalog nie przyjmuje poprawnych odpowiedzi (specjalnie ustawione są złe pytania) Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macet Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 @macet - mało prawdopodobne żeby system nie radził sobie z takimi pytaniami - 2 opcje jakie widzę - nie obsługiwana skórka - katalog nie przyjmuje poprawnych odpowiedzi (specjalnie ustawione są złe pytania) Odpowiedzi działają, bo sprawdzam logi i wpisuję poprawne odpowiedzi i wtedy mam dodana stronę Więc zostają skórki - ale to już chyba od Was zależy? Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Na bieżąco dodajemy obsługę nowych skórek ale wszystkich nie obskoczymy wysili do ap listę tych webmini to po wakacjach się na nie luknie Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Machnik Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Takie szybkie pytanie/sugestia. Jak rozumiem przy niestandardowej skórce OmniAdd nie może znaleźć pytania. Czy może zamiast tego nie mógłby szukać pytań na które ma odpowiedzi? nie będzie to może idealnie optymalne ale powinno być bardzo skuteczne przy nieznanych skórkach. Druga rzecz to mam dziwny efekt w "nauce". Chciałem dodać odpowiedzi na kilka pytań ale dodając wartości w pola "Dodaj nowe - Pytanie odpowiedź" i wciskając "zapisz" jedynie nadpisuje ostatnie pytanie z listy. Usunąłem ostatenie pytanie z listy, wtedy udało się dodać jedno ale już kolejnego nie da rady. Znowu nadpisuje. (jest to pytanie nr.122 jeśli to coś pomoże). Pozdrawiam Projektowanie stron www sitte.pl Lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blast121 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zbieram się do zakupu omniadd i mam pytanie. Czy bezpieczne jest dodanie domeny na serwerze na którym postawiona jest strona pozycjonowana i tam postawienie omniadd? Serwer jeszcze nie ma ZEND ale support odpisał że mogą doinstalować. Z góry dzięki za odpowiedź. beton lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Nie ma to żadnego znaczenia czy na tym samym serwerze jest pozycjonowana strona. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blast121 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Nie obciąży zbytnio mojego transferu? mam 30 Gb na miesiąc, dodawał będę wpisy dla ok 10 stron. To zwykły hosting dla stron. O zużyciu procesora nic nie widzę. beton lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 10 projektów, to nie wiem czy ktos zauwazy, że dodawarka wogóle pracuje - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blast121 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Dziękuję za odp. jutro pewnie będę kolejnym klientem omniadd;p beton lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satter Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Hosting. Przejrzałem pobieżnie temat ale konkretnej informacji nie widzę... pytanie o konkretnego usługodawcę nie ma sensu z oczywistych względów. Ale czy osoby które posiadają trochę OmniADD jak również @Kojotek_OX mogłyby zdradzić jaki transfer miesięczny i obciążenie generuje ten skrypt? Żeby było czytelnie: a. transfer b. obciążenie c. ew. ile stron linkujemy/limity(?) Z pewnością by to ułatwiło nowym użytkownikom dobranie sobie hostingu. /l~~$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Przejrzyście jak się da Dowolny hosting z zendem i cronem / dowolne konto / unikamy serwerów w OVH szczególnie wszystkich seo hostingów Obciążenie dla 1 i 100 projektów jest identyczne Transfer 1000 wpisów ok. 10 MB (nie liczę update) Polecamy pakiety dedykowane pod OmniADD w Hekko (pytać o szczegóły u źródełka) lub dowolny hosting im mniej znany tym lepszy Ionic , Nazwa , Home, MasterNET , LaoHOST - czarna lista na dzień dzisiejszy (nie mylić z VPS z Ionic-a bo te są rewelka) Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blastowiec Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Czy coś jest nie tak z serwerami aktualizacji bazy? Od kilku godzi próbuję zaktualizować bazę i zwraca mi komunikat: "Wystąpił błąd z połączeniem. Proszę spróbować ponownie." @Kojotek napisałeś it na gg z podobnym problemem, myślę, że podanie rozwiązania w temacie ułatwiłoby moją sytuację, chyba, że jest to wina serwera... multikomto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 @Blastowiec napisz do mnie na PW z informacją jakie masz IP wychodzące (nie myl z IP na jakim stoi omniadd) ! Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ostatnio mam problem z webmini (wydaje mi się że po ostatniej aktualizacji programu) - otóż nie odpowiada na pytania typu: Potwierdzam mam podobnie, wystarczy odpalić nowy projekt i zerknac w logi webmini (ponad 60% to bledne odpowiedzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Kojotek, od wczoraj mam to samo co Blastowiec (albo mniej więcej to samo). Nie mogę otworzyć W OGÓLE zakładki update. Po 1-2 min. mielenia dostaję konunikat: 500 Internal Server Error. I tak na wszelki wypadek: robiłem to z 2 różnych kompów, z 2 różnych IP. Wcześniej się to też zdarzało. No ale właśnie - zdarzało, ale w końcu wskakiwało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.