Leszczu Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 ok, monitoruję YBL zapleczówki i już ma 800 więc linki "gdzieś" są Co inna sprawa: jak długo czeka się na "efekt" zaplecza? Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 No to w takim razie za dużo tych linków się nie uzbiera... (w końcu ile można mieć zapleczówek w top200? ) 199 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramer Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Sb od dawna praktycznie nic nie daje. proszę Cię ... seoki nie daja, sb nie daje, swl'e już dawno nie dają, xr też nie. nic nie daje, a w serpach ciągle rośnie pozycjonerom... mam sb od tygodnia, wale w jedna subdomene zapleczową z list harvestowanych osobiście. właśnie sprawdziłem wyniki dla fraz: 1. 46 miejsce 2. 62 3. 76 trzy pozostałe bez wyników w googlu. frazy mocne, sprzedażowe. wyników średnio 5,5 mln jest to subdomena, ma już 1200 bl w yahoo. była goła, założona 2 tygodnie temu, bez linków z innych źródeł. to daje czy nie daje? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Podaj jakie to sa frazy + podaj domene to chetnie przeanalizuje. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jak strona guestbooka ma np pr 6 jest na domenie edu lub gov to nic dziwnego ze taki link jest mocniejszy niz np : pod warunkiem, że wpis nie jest 134-tym od góry co zdarza się z podobnym prawdopodobieństwem jak 5ka w totku Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balthazar Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Taka jałowa ta dyskusja. Każdy przecież wie swoje, kiedy co można stosować a kiedy nie ma to sensu... Wszystkie oblegane metody są hmm, lipne, a nie ma głupich, niczym innowacyjnym się nikt nie pochwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john80 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 @it - wykluczyles prawie wszystko. Budujesz zaplecze ze 100-200 domen , linkujesz miedzy sobia i masz efekt? Odnosnie SB - blast na jakies 200k - fraza finansowa - 2 członowa - 700k w google. skacze miedzy .11 - .31 pozycją. Reszty keywordow jakie podałem nie chce mi sie minitorować. Czyli jakimi sposobami linkujecie skoro nie uzywacie niczego ? Zastanawia mnie na ile tutaj ludzie proboja zmylić konkurencje a na ile naprawde chca sie udzielić w wątku. Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Linkuje czym się da ale nie prowadzę statystyk. Nie jest mi to potrzebne. Nie pozycjonuję mocnych fraz tylko te, które mi się zwracają. Piszę szczerze i nie próbuję zmylić konkurencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proelpack Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Jakie dywagację zgodzam się z Marcinem (it_management). Ile BL mają nasze zapleczówki to raczej dosłownie Ci nikt nie powie a jak powie to nie wiadomo na jakie frazy więc lipa z takiego pytania. To wszystko jest uwzględnione od frazy i od konkurencji i nie zgodzę się z niektórymi z forum że lepiej niech zapleczówka nie wyprzedzi strony docelowej. Moim zdaniem (trochę dziwnym i oczywistym, wiem ) ale powinna wyprzedzić jeżeli będzie lepsza... Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 @it - wykluczyles prawie wszystko.Budujesz zaplecze ze 100-200 domen , linkujesz miedzy sobia i masz efekt? Odnosnie SB - blast na jakies 200k - fraza finansowa - 2 członowa - 700k w google. skacze miedzy .11 - .31 pozycją. Reszty keywordow jakie podałem nie chce mi sie minitorować. Czyli jakimi sposobami linkujecie skoro nie uzywacie niczego ? Zastanawia mnie na ile tutaj ludzie proboja zmylić konkurencje a na ile naprawde chca sie udzielić w wątku. Od czego jest chociazby zenno lab ? Jakos nigdzie nie widzialem zeby ktos odpowiedzial : linkujemy z komentarzy na drupalu albo ze skryptow wikipedi https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramer Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 jak wyprzedzi to robisz 301 i jest fajnie. łatwiej wypozycjonować zapleczówkę dobrze zoptymalizowaną i z dobrą treścią, niż np. sklep. już udowodniłem IT_management że SB nadal działa. może nie rewelacja, żeby robić top'y ale pod linkowanie zaplecza jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Jakos nigdzie nie widzialem zeby ktos odpowiedzial : linkujemy z komentarzy na drupalu albo ze skryptow wikipedi nie wszystko jest sens mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 MaxPan - wszystkiego nie, sa fora gdzie bez problemu pisze sie o takich rzeczach i nie ma to ujemnego wplywu na moc takich bl. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banalny Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 It_management: bodajrze pierwszą osobą która wspomniala o komentarzach na drupalu byłeś właśnie Ty MaxPan: cały świat od kilku tygodni ostro spamuje drupala więc nie ma problemu. Usuwanie pluskiew Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Marcin właśnie o to mi chodziło banalny ja to robię od wiele miesięcy, a świat od tygodni robi to tylko dla tego ze jeden debil udostępnił moda za darmo. a IT wspomniał o tym właśnie wtedy jak prawie każdy rozgarnięty już miał moda , a spamował drupa on już od dawna i jeszcze parę osób z Polski co widać było w linkach. Chodzi o to ze na PIO niema sensu zbyt dużo się dzielić bo automatycznie to straci sile, moc i sens. Ogólnie teraz idzie tendencja na znalezienia mniej tradycyjnych sposobów pozyskiwania linków, ale to się dzieje w ważkich grupach pozyjonerow co wspólnie robią testy, zlecają narzędzia czy modyfikacje,tworzą listy, a dalej korzystają z wspólnie wypracowanej wiedzy czym lepsza i zgrana grupa tym lepsze ma napracowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.