Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja mam serdeczną prośbę o filtrowanie list i wyrzucenie katalogów tematycznych.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner

Już jestem po pierwszym teście jeszcze na nieodfiltrowanej i jeszcze do końca nie dopracowanej bazie. Jak mówiłem linki wpadają setkami i 600 jak i więcej dodań na projekt nie problem wycisnąć.

Soft mnie pozytywnie zaskoczył i polecam go wszystkim z kilku względów:

1) Niesamowita prostota

2) Bardzo duża skuteczność

3) Szybkość

4) Miła i pomocna obsługa posprzedażowa

Nic tylko polecać. Poniżej skan z pierwszego "jeszcze mało udanego" projektu.

https://wrzucacz.pl/file/9511326538352/sc.gif

Witam jest moze jakas promocja? Bo jestem zainteresowany tym projektem :P

Pozdrawiam serdecznie

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

@DIABLO73 - to już normalnie szczyt lenistwa... Według mnie, jeżeli jesteś zainteresowany projektem - szukasz informacji, opinii, wchodzisz na oficjalną stronę projektu. Jeżeli to zrobiłeś to piszę jak wół, na dodatek na czerwono:

"UWAGA ! Do 15 stycznia trwa promocja, dodawarkę SEOCAT można kupić w cenie 229zł/netto(281,67zł brutto)."

Trzeba czytać ze zrozumieniem, albo kupić okulary i wykazać odrobinę chęci... :P

Już jestem po pierwszym teście jeszcze na nieodfiltrowanej i jeszcze do końca nie dopracowanej bazie. Jak mówiłem linki wpadają setkami i 600 jak i więcej dodań na projekt nie problem wycisnąć.

Rzeźniczek - jak to robisz że bez niczego na "nieociosanej" liście twierdzisz że masz ponad 600 dodań i to bezproblemowo? Ja po długich a ciężkich wyciągnąłem z takiej surowej bazy (ok. 6 tys. adresów) zaledwie ok. 1200 pozycji po paru dodaniach i owszem rekord z dodań mam prawie 670 przy jednym projekcie, ale po pierwsze przy 3 przebiegach, po drugie po dorobionych przez siebie kategoriach/podkategoriach (głównie robię strony z zakresu turystyki, sportu etc.). Tak na żywca robiąc to twierdzę że można wyciągnąć ok. 400 dodań - moja średnia kształtuje się na poziomie 500-530 dodań na projekt. Nie chodzi mi tu o dyskredytowanie softu bo zdania na jego temat mam takie jak Ty :puknijsie: i jest wypas, a 400-500 dodań to chyba i tak sporo ale ta ciekawość :jezyk1: ...

Realnie obecnie można dodać do 510-550 darmowych ( świeży harwest bazy) bez logowania ( wymaga logowania 49 szt) Wiec realnie mamy 600 szt tak jak dodałeś i reszta doda jak prawidłowo skonfiguruje kategorie/podkategorie i niema zbanowanego IP, reszta to płatne do jakich masz ( nie masz) multikod, wysyłasz SMS i td.

Nie wiem co ta wymiana list może tobie dać, SB łapie zindeksowany seokatalog bez żadnego problemu. Wiec wystarczy sharwestowac wszystkie zindeksowane. Nikt żadnych niema magicznych list bo seokatalog lub jest zindeksowany lub nie jest, wystarczę po niego sięgnąć.

Obecnie jest ok 5k seokatalogow w tym płatne, tematyczne, zamknięte i darmowe, katalogi firm na tym skrypcie jak również zagraniczne katalogi.

Dokładnie o tym mówię Max :) mi też tyle wyszło jeśli idzie o takie parametry (wliczam w to tematyczne). A co do ogólnej ilości jesteś pewien? Ja podawałem zakres 6-7 tys. Skoryguję to i powiem że obecnie wychodzi mi prawie 6 tys. wszystkich o_O seoków - ale może trzeba jeszcze inaczej to odfiltrować choć wydaje mi się że pod kątem skryptu nie myliłem się - co do bazy mojej - po każdym projekcie odpada mi ok. 10-15 pozycji (szybko robią się płatne lub z linkiem zwrotnym, czasem też dochodzi niedogodność z secureimage ;) ... Hmm.... trzeba poharvestować znowu co nieco bo to sie zmienia z dnia na dzień dosłownie w widocznym stopniu...

Nie zdążyłem wyedytować mojego posta powyżej :P a przypomniałem sobie jeszcze o paru sprawach:

- wychodzi mi coraz więcej błędów "Adres zablokowany..." - z czym to ma związek? - Nie chodzi o blokadę mnie bo przecież używam proxy ( nie tych danych do programu tylko hm... innych skutecznych ;) ), zawsze daję zaktualizowane w SB i z dobrym czasem, a ponadto jak wchodzę "normalnie" na te katalogi to są i nic się z nimi nie dzieje

- proszę o możliwość większej ilości opisów (te obiecywane 5)...

- może udostępnić gdzieś listę tematycznych, bo się właściciele zaczynają wkurzać :) albo chociaż jakiś wątek gdzieś gdzie by oni mogli sami dopisywać się ekstra z określeniem jaka jest tematyka co pozwoliłoby na uporządkowanie list...

Pozdrawiam ;)

MaxPan -> na upartego można dodać do ok. 680 katalogów darmowych bez logowania(na tą chwilę)

seogreen ->

- "adres zablokowany" to info z seokatalogu -> prawdopodobnie dana strona www którą dodajesz ma banana w danym seokatalogu

- już jest 5 pól, jeszcze chce dorobić jedną funkcję i poprawka będzie rozesłana. Na pewno będzie do końca tego tygodnia.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności