Skocz do zawartości

Katalog stron na "zużytej" domenie

siK!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Ostatnio wpadłem na pomysł założenia swojego pierwszego katalogu stron i sęk w tym, że mam jedną domenę, na której projekt nie wypalił. Jest to forum o serialu i domena była już trochę pozycjonowana na tytuł tegoż serialu. Pytanie teraz czy warto przeznaczać taką domenę pod katalog stron? Domena jest oczywiście z końcówką .pl. Czy lepszym pomysłem będzie zostawienie tego na jakieś zaplecze? Z drugiej jednak strony nie będzie to tematyczny link więc takie zaplecze raczej mało warte...

Co radzicie zrobić?

admin.banner.jpg

Jestem na tak :hello:

Fajnie by było jakbyś dał jakiś layout pasujący do nazwy domeny :D.

Pozdrawiam T.

Z layoutem to może być problem w fazie początkowej. Zależy też ile by kosztował taki wygląd ale myślę, że to najmniej ważna sprawa.

Zawsze to lepiej niż zaczynać z domeną od nowa, a tak katalog na domenie z roku... mocno linkowana, i jelonki na SMS są

Sms planuję wprowadzić jak katalog się rozkręci.

@topic

Pytanie tylko czy jest sens stawiać katalog na tym skrypcie?

https://allegro.pl/katalog-stron-www-skrypt...1543335943.html

Bo na razie w seokatalog nie chcę inwestować, a myślę, że ten nie jest najgorszy.

admin.banner.jpg

Dobrze myślisz. Z tego co widzę, katalog Rokiego ładnie się indeksuje. Płatny - więc nie będzie milionów kopii. Warto też zadbać, aby był w pewnym stopniu unikalny - i nie chodzi tu wyłącznie o zmianę templatki.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

A mnie szczerze mówiąc byłoby szkoda tematycznej domenki i nie wykorzystałabym jej pod katalog tylko zostawiłabym ją w zapleczu.

Sytuacja trudna... głupio na domenie o jakimś serialu stawiać katalog, ale jak nie nadaje się do niczego innego i szkoda Ci pozbyć się domeny to jest to jakieś rozwiązanie.

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

jest to jakiś efekt psychologiczny, moze faktycznie sie to przekłada na większe zyski... ale darmowy chyba nie ma sensu przerabiać, standardowa templatka spełnia swoje zadanie, wszystko przejrzyste i poukładane...

Nowoczesna kwiaciarnia internetowa - kwiaty na każdą okazje!

Praca za granicą Praca w Niemczech Praca w Unii Europejskiej Praca w Norwegii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności