soprano Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Gdy rano wstanę, oczy swe przecieram, zaglądam w monitor i krzyczę cholera, znów mi w serpach burdel, Google porobiło, gnój trzeba posprzątać, żeby lepiej było, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 I jak ? komus sie udalo te gehenne wytrzymac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merdek Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Do pracy rodacy:) -------------------------------- Kancelaria prawna Katowice tak sobie trolluję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Dawno się tu nie wpisywałem Dobranoc wszystkim. Miłego weekendu. ZZZzzz......... NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merdek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Cholera, ciężko to nazwać porannym wpisem pozdro ----------------------------- Kancelaria prawna Katowice tak sobie trolluję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3eX Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Ja za to mogę tak nazwać Edytowane 19 Czerwca 2011 przez D3eX Kto pyta, nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dobranoc... Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merdek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Kurza twarz coraz gorzej z moimi wpisami...niemniej jednak, miłej pracy wszystkim:) --------------------------------- Windykacja Katowice tak sobie trolluję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dzień dobry! Wstałem jak zwykle przed siódmą, ale jakoś nie mam głowy, żeby się tu meldować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websem Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 .... kto rano wstaje ten się nie wyśpi... ale Pan Bóg daje Nie wiem jak to się ma do tego nowego algorytmu pandy, bo jedni mówią że jest inni, że nie ma u nas w Polsce, ale warto jest popracować od rana czasami, nawet dużo wcześniej Sprzedam domenę SPOZYCJONUJE.PL - masz wolne 899 zł ? Jeśli tak, to ta domena może stać się Twoją własnością już niebawem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dobrego dnia. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Kto rano wstaje ten jest zaje..iście nie wyspany... ziewwwwwwwwwww. normalnie zaraz się zaziewam na śmierć. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodarski Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 dzien dobry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 A dobry , spałem przez ostatnią dobę tylko półtorej godziny, nie będzie lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merdek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 W trakcie tzw. długiego weekendu też pracować trzeba, więc pozdrawiam wszystkim tych, którzy dzisiaj odpoczywają -------------------------------- Doradztwo prawne Katowice tak sobie trolluję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi