mcmagik Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 @up ja wstalem, zeby wyskoczyc w gory zmasakrowac sie biegowo tak wiec podwojna masakra na wlasne zyczenie Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 ja na plażę, ale to za jakieś 3-4 godziny ;-) Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 witam, już nie o tak wczesnej porze ale zawsze, chyba wcześniej niż w tygodniu Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A ja kursuje góra, dół i końca nie widać... uwielbiam przeprowadzki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Poniedziałek, jeszcze przed upałami. Plażowicze z parawanami już gonią ;)' Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Poniedziałek, jeszcze przed upałami. Plażowicze z parawanami już gonią ;)' a wystarczy zamienić taką Ustkę na np. Wicie - na plaży luzik (wczoraj w zasięgu wzroku kilkadziesiąt osó Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marimeson Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Albo wyjechać za granicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Dzień dobry. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 przed 8 rano, poniedziałek czas zacząć pracować Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Nie lubię poniedziałków Miłego. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Od miesiąca nikt nie wstaje rano..? Świat schodzi na psy Miłego. 1 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Od miesiąca nikt nie wstaje rano..? Mało kto pracuje na budowie. W tej branży i pokrewnych raczej w nocy się pracuje a w dzień odpoczywa. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Kto rano wstaje ten doświadcza temperatur ujemnych w Poznaniu teraz - 2 ... Udanego DNiA .... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Mało kto pracuje na budowie. że też wiesz o której się na budowę wstaje Jeszcze wcześniej się wstaje, żeby z Polski południowej dojechać do Polski północnej - taki mamy klimat 1 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Powstawali już na budowy? Miłego Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi