Siciliano Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Życzę Wam tego, by dzisiejszy dzień był dla Was lepszy niż mój. Po prostu się nie wyspałem i nie chce mi się do roboty iść.. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Moje poranki też ostatnio ciężko wyglądają ;/ dobry wszystkim Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Samo wstawanie faktycznie, czasami się nie chce ale gdy zaczyna się już kręcić wokół codziennych czynności to jest łatwiej. A gdy dobrnę do porannej kawy i internetowej "prasówki" jest już całkiem dobrze Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Samo wstawanie faktycznie, czasami się nie chce ale gdy zaczyna się już kręcić wokół codziennych czynności to jest łatwiej. A gdy dobrnę do porannej kawy i internetowej "prasówki" jest już całkiem dobrze poranna sobotnia prasówka zaliczona (onet, PiO, poczta) czas skoczyć do piekarni po pachnące bułeczki dla żonki, niestety kwiatów nie będzie, bo łąkowe się skończyły, a kwiaciarnia dopiero od 10-tej... więc do bułeczek zostaje gorąca pachnąca kawusia ... Uwielbiam sobotę: nie dzwoni non stop telefon można bez przeszkód zająć się "nicnierobieniem" (czyt. sprzątnąć auto, skosić ogród, pogapić się jak sąsiad n-ty tydzień walczy z postawieniem drewutni - "nie nie sąsiedzie, dam sobie radę, nie trzeba pomocy...") na mieście nie ma korków - wszyscy albo spią, albo leczą kaca, albo zwiedzają markety pod oknem nie hałasują ścigacze (nie wiem o co chodzi, ale tylko w soboty jest spokój....) z dzieciakami jest spokój, bo tylko w sobotę mogą prawie bez ograniczeń łoić TV i konsolę (warunek posprzątane swoje pokoje) Pozdrawiam 1 Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Tak poranna kawa na werandzie... u mnie jest spokój w soboty i w niedziele. Dzień dobry wsiem i wobec Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Dzień dobry @ll Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Dzień dobry, pięknie wieje dzisiaj. Gdy wczoraj w nocy wracałem trzeba było dobrze trzymać kierownicę i było tylko 7 stopni. Chyba jesień nadciąga Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 @up powyżej 1‰ to normalne Dzień dobry Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 No tak powyżej 2‰ to by nie wiało dobry wszystkim To jest jak z jazdą idealnie prosto w pl, jak ktoś tak jedzie na x% jest pod wpływem Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Dzień dobry weekendowo miłego słonecznego dnia Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jeden z + mieszkania na wsi- jest gdzie rano pobiegać. Do czego wszystkich was namawiam, miłego dnia Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Miłego dnia, biegnę do auta dzień dobry @ll Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 @Altaica chyba nie skrobać szybki? u mnie o poranku 12 na plusie @Nikonem widzę, że stajesz się biegowym prekursorem - to dobrze, znaczy się zaraziłeś się Miłego 4all Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 dobry coraz to ciemniej na dworze, brrr... Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 @Nikonem widzę, że stajesz się biegowym prekursorem - to dobrze, znaczy się zaraziłeś się Nie zapominaj kto mnie inspirował Dziś znowu jestem kilka kilometrów do przodu, oby tak dalej! Sympatycznego dnia 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi