Krisss Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jak się zapatrujecie na nową wersję? Jak dla mnie porażka. Albo coś źle robię albo w ogóle nie zwraca wyników dla wszystkich fraz. W dodatku zamiast moich fraz dostaję jakieś egzotyczne propozycje. Na zagranicznych forach też o tym głośno i opinie są właściwie jednakowe, każdy wiesza psy na nowej wersji Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Proponuje, żeby każdy wysłał mail z prośbą o przywrócenie linku do starego interface ze swojego konta AdWords. Na zagranicznych forach już o to walczą. Nowe narzędzie jest kompletnie do xxxx. Przygotowanie kampanii, nie mówiąc o wstępnej ofercie dla klienta to teraz jakaś pomyłka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ja też nie mogę znaleźć wszystkich fraz coś co działało w miarę zrobili, że nie działa jak powinno. Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Totalna porażka, jeszcze w poprzednim tyg. można było wybrać stary tool :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamer22 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 polecam takie działanie: w opcjach zaznaczamy Pomysły zawierające moje wyszukiwane hasła a słowa szukane wpisujemy bez polskich znaczków tzn. np. "fryzjer poznan" zamiast "fryzjer poznań" i znajdzie, pzdr To nie prawda, że przeprowadzki bywają ciężkie i męczące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 używam zewnętrznego toola w ogóle nie patrze na to co jest w srodku G Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Proponuje, żeby każdy wysłał mail z prośbą o przywrócenie linku do starego interface ze swojego konta AdWords. Myślę ze wystarczy tu napisać swój sprzeciw. Ekipa z G czyta uważnie to forum Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus1 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 używam zewnętrznego toola w ogóle nie patrze na to co jest w srodku G Jaki to tool ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Stara wersja była w moim odczuciu znacznie lepsza. Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekT Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Nowy narzędzie jest takie super, że jak chciałem sprawdzić słowa wyszukiwane razem z nazwą pewnej miejscowości, to w 100 wynikach nie było ani jednej frazy z nazwą tej miejscowości. W zamian były propozycje z drugiego końca Polski :-). Innym razem jak chciałem sprawdzić jedną frazę lokalną, to w wynikach oczywiście ... jej nie było. Sprawdzałem różne wersji konfiguracyjne. Podsumowując: użyteczność zerowa. Stara wersjo wróć! :-) https://www.mesi.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus1 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Mamy jakąś alternatywę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Tak, płatne API. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CashNet Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Zaznaczamy "Pomysły zawierające moje wyszukiwane hasła" +pokazywanie treści dla dorosłych (w niektórych branżach ważne jak np. bielizna), typ dopasowania tylko "ścisłe" i mamy wtedy wyniki w miarę przybliżone do starego systemu. Ale tak jak mówicie - nowy to porażka, wszystko robi się wolniej i wyniki są zdecydowanie gorsze i ograniczone. sennik.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Zastanawia mnie tylko po co to zrobili? Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus1 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Zastanawia mnie tylko po co to zrobili? Odpowiedź jest prosta: Aby utrudnić życie innym ludziom. Zgodnie z hasłem: Google is evil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.