mmr88 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ale czemu miało by wracać do normy? Gdyby tak zostało - można by rzec, że Google wygrało wojnę z pozycjonerami i manipulacją wynikami. Bo przecież nie wiadomo za co domeny lecą w dół i za co idą do góry. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Wyniki co jakiś czas wracają do starej wersji, by za chwilę prezentować te durne. Gdyby tak zostało - można by rzec, że Google wygrało wojnę z pozycjonerami i manipulacją wynikami. Bo przecież nie wiadomo za co domeny lecą w dół i za co idą do góry. Prędzej czy później i tak poznamy przyczyny (o ile się te zmiany utrzymają), więc co najwyżej można powiedzieć przegranej o bitwie a nie wojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Myślisz ,że poznamy? Minęły dwa dni, a na największym forum o pozycjonowaniu nikt nie zna(a może zna, ale nie chce sie pochwalić?) wspólnego mianownika tych zmian w serpach. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garyoldman Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Dwa dni? U mnie dopiero dziś od rana zaczęły się cyrki wcześniej wszystko było w porządku i bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 nikt nie zna(a może zna, ale nie chce sie pochwalić?) wspólnego mianownika tych zmian w serpach. Raczej to drugie PS. 64.233.163.162 - tu sa fajne wyniki "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 U mnie te "cudowne nowe wyniki" widać na 74.125.43.106 - nie wygląda to ani ciekawie ani logicznie, więc też mam nadzieję, że wróci do normy. U mnie dzisiaj od rana w google.pl raz normalne wyniki, a raz te nowe... Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 DC się rotują więc nie da się podać, na którym są a na których nie. Jeżeli wyniki zostaną to ich jakość spadnie drastycznie, albo nie jakość, lecz logika. A znając życie to właśnie tak będzie. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek.m Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 nikt nie zna(a może zna, ale nie chce sie pochwalić?) wspólnego mianownika tych zmian w serpach. Raczej to drugie PS. 64.233.163.162 - tu sa fajne wyniki Na niektóre frazy jest bez zmian, a na niektóre jest lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakinter Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Hmm byc moze kluczem jest zbyt male zroznicowanie IP z ktorych pochodza linki do strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSseo Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Hmm byc moze kluczem jest zbyt male zroznicowanie IP z ktorych pochodza linki do strony? nie Chcesz zrealizować marzenia? Wykonujemy skoki spadochronowe z 4000 metrów w całej Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 U mnie strony pozycjonowane tylko SB poszły drastycznie w górę. Wcześniej również były wysoko ale teraz to już jest porostu świetnie Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Na coraz większej liczbie DC obserwuję powrót do starych wyników (lub gorszych, ale znacznie lepszych od tych z wczoraj), <yeah>! Jestem dobrej myśli "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ja sobie w tekich sytuacjach, czekam, pale szluga i słucham https://www.youtube.com/watch?v=H6GSmXbC54Y modląc się o stare wyniki Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawiasty-kon Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 u mnie non stoper te "nowe" wyniki... =/ Pomogę w rejestracji/obsłudze BinLayer - najlepszej reklamie płacącej za wyświetlenia! gg:32490380 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frifruph Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 A co z linkami wychodzącymi? Może one mają wpływ na pozycje? Nie. Wystarczy zobaczyć frazę torrent - ostatnio pojawiły się tam strony takie jak: https://torrent.najlepsze.net/ https://top-lista.torrentmania.info/ https://torrent.top-100.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.