artykuly-sprzedam Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 o to by było dobre rozwiązanie, bo wtedy można by było wiedzieć do kogo warto się zgłaszać nie SZUKAJĄC SETEK PROFILI i OGŁOSZEŃ dla tych, którzy nie mają czego się czepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.k. Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Osoba sprzedająca swoje usługi do tego celu może śmiało wykorzystać allegro, które będzie miało w swojej stopce tu na PIO, wiadomo że za słowem "uczciwy użytkownik" kryją się: dane osoby którą można w każdej chwili zweryfikować a nie tylko login na PIO czy anonimowa strona "firmowa" Jeżeli chcecie by was traktowano poważnie i profesjonalnie tak traktujcie się zachowujcie i tak traktujcie swoich klientów. Xann Internet Solutions - Tworzenie sklepów internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 1. autopromocja autora 2. zaraz podwójne konta będą się wychwalać na wzajem bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Po co zakładać nowe konto, ja jestem ok MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Heh, a nie prościej po prostu popisać po ludziach, których się jako tako zna, czy nie mają kogoś do polecenia? Szybciej, pewniej, bezpieczniej Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jak dla mnie artur_waw oraz Mar_Dal, jak dłużej posiedzę to może lepiej poznam się z resztą Pozdrawiam Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Użytkownik Sindirus - zamówione artykuły przesyła w ten sam dzień, bardzo dobra jakość. Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radiowiec Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ja polecam Artura Dybałę, bardzo sprawnie przygotował dla mnie drobne prace graficzne Jak ktoś potrzebuje namiary na kogoś sprawdzonego i w miarę taniego to podaję nr gg: 34633476 (ta droga kontaktu najszybsza) Pozdrawiam! UWAGA [ nierzetelny partner ] proMNG lukas24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margrabia Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 W profilu są komentarze, po za tym dobry usługodawca daje pełne dane, choć to nie reguła. Old School zawsze żywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoannAT Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Czy korzysta tu się z gwiazdek w profilach na ocenianie użytkowników? Przejrzałam trochę profili i wszędzie było pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Czy korzysta tu się z gwiazdek w profilach na ocenianie użytkowników? Przejrzałam trochę profili i wszędzie było pusto.Korzysta ale od niedawna ponieważ była zmiana forum stąd funkcjonlanośc nie jest aż tak mocno wykorzystywna bo jest młoda. "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.