Lis Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 68% pieniędzy, które bierze od reklamodawców za wyświetlanie reklam w sieci AdSense. https://adsense.blogspot.com/2010/05/adsens...enue-share.html Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 To i tak niezle :PPP Szczerze myslalem, ze wiecej biora dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Też myślałem, że więcej biorą dla siebie. A jak wygląda sytuacja kiedy Google wrzuca na AdSense reklamy własnych produktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Może "nasi" potraktują to jako wskazówkę? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 No tez jestem zaskoczony, bo obstawialem, ze podzial przy reklamach kontekstowych jest taki jak wlasnie przy reklamach w wyszukiwarkach czyli ok. 50%. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 No cóż... w końcu Google żyje z AdWordsa i AdSense. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Wielokrotnie zastanawiałem się "ile z tego mam" i moje wyobrażenia oscylowały wokół 50%. Wiec jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 To ile mają jak płacą przy 4 klikach sumie 0,01EUR? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1LS.org Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 To ile mają jak płacą przy 4 klikach sumie 0,01EUR? 1/3 grosza za klik? Możliwe, ja w AdWords mam ustawioną maksymalną stawkę dla sieci partnerskiej 1-3 groszy (taką wartość ma według mnie reklama w AdSense - pełno pustych wejść) i moje reklamy normalnie się wyświetlają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.