zgred Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 https://wyborcza.biz/biznes/1,100896,791367...lac_mailem.html Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 a nie było tak wcześniej? ja już od dwóch lat pdfem MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 a nie było tak wcześniej? ja już od dwóch lat pdfem no nie było nigdy dso tej pory nie mozna było FV w PDFie wrzucac w koszty Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ja od kilku lat księguję / Biuro rachunkowe wie co robi - bo ma jakąś renome / Czasem faktycznie jak ofirmy telekomunikacyjne wystawiaja to piszą ze wg jakiejs tam ustawy nie musi byc podpisu i fvat jest wazna 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Wspaniała wiadomość dla firm, tragiczna dla poczty iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ja od kilku lat księguję / Biuro rachunkowe wie co robi - bo ma jakąś renome / no to w świetle tego co jest w artykule tej renomy już nie ma. pierwsze co otrzymałem od ksiegowej ktora prowadzi mi dokumentację to opieprz że mam faktury drukowane z PDFów bo to widac gołym okiem a nie orginałki. Kontrola US wykazała (ale nie u mnie), że takich FV nei moge wrzucac w koszty bo ... to nie faktura. Wiec wyjsciem byłoby (jak w artykule opisali) zginanie lub otrzymanie orginałek. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Pdf-y od dość dawna funkcjonowały, zdroworozsądkowo ale niestety nielegalnie. Nareszcie ktoś użył rozumu przy wydawaniu wyroku. Bardzo dobra wiadomość na początek dnia M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 No to zamiast być "100 lat za murzynami" jesteśmy tylko 99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 To jest jedna z najlepszych wiadomości tego dnia. Aż dziw bierze, że cieszymy się z takiej opcji - w każdym cywilizowanym kraju nie ma z fakturami problemu u nas był;/ Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 własnie jestem po rozmowie z księgową - pwoeidziała że a i owszem fajnie ale ... urzad skarbowy i tak może zakwestionowac takie faktury mając w du**e wyrok NSA. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Nie damy sie - mam to gdzieś! Od dziś sle tylko pdfy i tylko pdfy odbieram - oszczędzę miesięcznie na tym jakieś 300 zł! Zgred US może nie uznac ale sprzeczności w prawie być nie może wyrok NSA - to przełom i ja ten wyrok uznaję. A uS może mnie cmoknąć Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuRT Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 gazeta znowu pociska bzdury tutaj jest dokładne info https://ksiegowosc.infor.pl/raport-mk/11734...wie-faktur.html i NSA mówiło tylko o przechowywaniu faktur w formie elektronicznej, nic nie mówią o przesyłaniu ich w PDF pozycjonowanie stronBlog SilenceKubkiPromo - Kubki reklamowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 gazeta znowu pociska bzdury tutaj jest dokładne info https://ksiegowosc.infor.pl/raport-mk/11734...wie-faktur.html i NSA mówiło tylko o przechowywaniu faktur w formie elektronicznej, nic nie mówią o przesyłaniu ich w PDF To co podałeś to wyrok z marca a mamy maj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 No to zgłupiałem;/ EDIT: a jednak https://prawo.vagla.pl/node/9080 Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horcyk Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Nie znam się ale jakieś pół roku temu rozmawiałem z znajomym księgowym i ten wtedy mówił, że owszem faktura w pdf na kompie nie jest ważna ale jeśli bym sobie ją wydrukował to jak najbardziej jest ok. Jak piszę nie znam się O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.