luniek88 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 5T2ASR7J wykorzystałem we wszystkich czterech dzięki Teatr Ognia Warszawa - Pokazy tańca z ogniem, fireshow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alan0z Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) @Mar: Już nie działają, szkoda, że Ci którzy skorzystali nie raczyli powiadomić innych... Edit: pisałem ten post jak jeszcze nie było reakcji użytkowników Edytowane 19 Stycznia 2013 przez alan0z Auto do ślubu - Oferta wynajmu samochodu ślubnego wraz z kierowcą, Bielsko-Biała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Kody GOLD wykorzystane, na głównej widać, że strony powyróżniane. Nie wiem kiedy tu znów zaglądnę, więc zwykłe kody: pio01pio02 pio03 pio04 pio05 pio06 pio07 pio08 pio09 pio10 do listy jak wyżej + https://www.seopark.pl Pozdrawiam, M. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Mar Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudus8819 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 pio06 pio07 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrix Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 pio01 dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alan0z Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 pio02 - na harbi.pl wykorzystany. Auto do ślubu - Oferta wynajmu samochodu ślubnego wraz z kierowcą, Bielsko-Biała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Gaw Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Prosze o staranne wpisy do nowych katalogów. Każdy ma inny adres ip, inny wygląd. Grupa studioseo - lista ponad 100 katalogów na stronie https://www.studioseo.eu/ Wpis multikod 30 DHLJS218 F1UU493J PJFA9CA9 P1XE1JS4 Kody w promocji można kupić na allegro https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=26435044 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Gaw Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Sprawdzałem działa Pewnie trafiłeś na katalogi gdzie ten kod został już wykorzystany - przypominam Wpis Multikod 30 (być może źle wybrałeś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcon13 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Niestety mi żaden z kodów nie działa, chyba już wszystkie wykorzystane Interesując się SEO i tworzeniem stron, na pewno zainteresuje Cię też zarabianie przez internet może jesteś fanem samochodów, motocykli, rajdów? Z niecierpliwością czekasz na powrót Roberta do F1? Zajrzyj na sporty motorowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prins Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Niestety mi żaden z kodów nie działa, chyba już wszystkie wykorzystane Niestety .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_b0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Tutaj znajdziecie parę kodów do seo katalogu web-adresy.pl Moderowany katalog stron Web-Adresy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagelist Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 kilka darmowych multikodów na www.pagelist.pl kod361 kod362 kod363 kod364 kod365 kod366 kod367 kod368 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atanaro Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witam Kody: kod367 i kod368 zostały wykorzystane. Dziękuję Unikalny moderowany katalog stron PR2 jest już z Wami drugi rok. Krótkie linki i masz więcej miejsca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudus8819 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 kod365 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psylocybeusz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Kod 363 wykorzystany - dziękuję. Zauważam, że nie wszyscy stosują podstawową zasadę etyki: wykorzystałeś kod - poinformuj innych. To jak postępujemy wobec innych powinno wynikać z tego, jak sami chcielibyśmy być traktowani - szczególnie w relacjach b2b (bo jako takie można uznać niniejsze forum). Budujmy standardy. Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi