Nikosis Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Informowano o tym kilka tygodni temu, ale dzisiaj już można powiedzieć całkiem oficjalnie. Pierwsza osoba wygrała milion w polskich Milionerach (moim ulubionym programie). Z resztą z tym programem (w innych krajach) wiąże się wiele ciekawych zdarzeń jak próba oszustwa w 2001 roku (British), to, że publiczność włącznie z graczem uznała, że to Słońce obraca się wokół Ziemii (Francja) czy też gdy w pytaniu za milion uczestnik zadzwonił do ojca, by powiedzieć mu, że zaraz wygra 1 milion. Słowem... najlepszy teleturniej na świecie. dezynfeusz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 tak, to z tym ostatnim kołem (telefonem) było najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek1986 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Mnie zabiła zgodność publiczności jeżeli chodzi o słońce kręcące się w okół ziemi lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Jakaś żenada... Żona gracza (czy kto to tam był) -> ona z pamięci recytowała na początku formułkę?! Gracz -> reakcja na wygranie bliska zeru... Pytania -> żeby nie powiedzieć 'proste'... 'Ekspert' -> z tego co pamiętam, to nad każdym pytaniem zawsze się rozwodzą długie sekundy/minuty, a teraz szybko dał odpowiedź... Nie zdziwiłbym się, gdyby wyszło na to, iż ten odcinek był ustawiony... :| Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vader1706 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Jak myślicie, co gostek teraz zrobi z tą kaską? Artykuły, precle, projekty do syroplive.com i safiro.eu SZYBKO,TANIO I SOLIDNIE! Przepisywanie tekstów, rękopisów, skanów dokumentów. kontakt: artykulyiprecle@interia.pl gg 15820309 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Myślę że jakby chcieli ustawić to by ustawili to tak że nikt by nie podejrzewał. Trafiły się proste pytania i tyle. A reakcja gracza no cóż. Każdy się inaczej cieszy. Gdybym ja wygrał to też bym nie skakał z radości. Uśmiechnął bym się, podziękował i tyle. Tak więc zależy to od gracza. Byli przecież też tacy co wygrywali duże sumy i wcale nie okazywali szczęścia. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 A ja odnoszę wrażenie, że oglądalność spadła i musieli coś zrobić żeby to polepszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 musieli komuś dać wygrać, a czy to było ustawione... mało ważne, ważne że teraz ludzie rzucą się na milionerów Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Pytanie jest jedno? Dlaczego od jakiegoś tygodnia na TVN'ie pojawiała się reklama, w której Hubert mówił "wygrałeś milion, gratuluję miliona" itd., mówiąc przy tym, że jest pewien takiej wygranej w nowej serii? I bęc, jest wygrana. Dziwny zbieg okoliczności? Zawsze jest tak, że jeśli ktoś wygra dużą sumę, to wszyscy domniemają sfingowanie. Jak było, nikt nie wie, to tylko domysły. [+] Do Tomahawk'a : aha, widzisz, o tym nie wiedziałem. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 @Paq To że ktoś wygrał to już było daaaaawno wiadomo... wiele tygodni temu. Pisali o tym w necie i nawet w telewizji zapraszali na odcinek kiedy to ktoś wygra milion. Teraz dopiero puścili to w TV. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 To że ktoś wygrał to już było daaaaawno wiadomo... wiele tygodni temu. Bo tak się właśnie buduje napięcie, no i oglądalność prawdopodobnie wzrosła. (do dzisiaj trzymali w tajemnicy, kto wygra ) Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Dajcie spokój, czym jest milion w dzisiejszych czasach? 10 lat temu gdyby ktoś wygrał, to byłoby coś. A teraz? Można kupić za to dwa mieszkania lub jeden dom w dużym mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Taa... kiedyś za milion złotych można było kupić z 4 połówki dobrej wódki A teraz? 2 mieszkania Jakie łatwe mają to życie teraz ci młodzi...;p akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Zielkq akurat ten ekspert zawsze tak szybko odpowiada na pytania, ma leb gosc po prostu Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Jak myślicie, co gostek teraz zrobi z tą kaską? Ja bym kupił "kilka" domenek (regionalnych bo oszczędnie) i serwerów kilka:) i kazał copywriterowi jakiemuś(po 1.50) tekstów napisać i zaplecze postawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.