Skocz do zawartości

Dotpay.pl / PIT-11

kilas88

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy dostał ktoś już od Dotpay.pl PIT-11, by mógł się rozliczyć z Urzędem Skarbowym? Termin wydania tego papierka przez pracodawcę jest prawnie ustalony do końca lutego, a ja nadal nic nie dostałem.

Z tego co pamiętam, rok temu jakoś szybciej im to poszło.

Wiem, ale im później tym gorzej. Większość ludzi zanosi PIT-y na ostatnią chwilę, więc później będą kilkugodzinne kolejki. Poza tym, przysługuje mi pewien zwrot. Później w US będą mieli więcej roboty i dłużej będę musiał czekać na zwrot kaski :)

wiekszosc zanosci w ostatnim tygodniu :) zdążysz uwierz mi ... do 15 kwietnia zrobi to jakeis 20-30% bo mają zwroty ... reszta (JA :) ) zrobi to poleconym ostatniego dnia :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności