Maximus Marius Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Tak sie ostatnio zastanawiam nad zakupem monitora, 24" 1920x1200 Wczoraj bylem nawet w sklepie obejrzec i troche sie przerazilem , bo strasznie duze to bydle Czy monitor moze byc za duzy ? W umie uzywam 17" i gdyby nie to ze rozdzielcosz 1080x1024 nie byla zamala to w sumie jestem zadowlony. Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stats1 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 To jest kwestia przyzwyczajenia. Ja się przesiadałem z CRT 17" na LCD 19" i ten drugi na początku wydawał mi się ogromny. Dziś już tak nie jest i spokojnie mógłbym się przesiąść na 22. Zależy do czego używasz monitora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 mam hp 22 i jest ok nie obrazilbym sie na troche wiekszy Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 przez jakiś czas pracowałem na tv lcd 32, 1920 x 1080 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Tak sie ostatnio zastanawiam nad zakupem monitora,24" 1920x1200 Wczoraj bylem nawet w sklepie obejrzec i troche sie przerazilem , bo strasznie duze to bydle Przesiadałem się z 19' 24 tylko przez chwilę wydawała mi się duża (mam 1920x1080) ;] CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garyoldman Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Mam również 24'', da się przyzwyczaić, chociaż używam go głównie w celach rozrywkowych... a pracuję głównie na 15'' z lapsa cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Zależy do czego ma być to 24 cale. Jeśli zajmujesz się grafiką to jest ok, jeśli praca biurowa to za duże, szukałbym czegoś 20-22 cale Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 przesiadłem się na 23" LG M237WDP -ten z promocji Canal+ jestem zadowolony. Kart agraficzna nie daje 100 Hz ale to się niedługo zmieni Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Na początku przy przesiadce z mniejszego monitora następuje taki szok, ale w mig się przyzwyczaisz, mało tego, za jakiś czas stwierdzisz że na mniejszej powierzchni normalnie pracować się nie da. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 @zgred - Nad takim monitorem z TV tez sie zastanawiałem https://www.skapiec.pl/szukaj/w_calym_serwisie/m237wdp Widać jesteś szczesciarzem który dostał ten monitor , bo podobno nie wszystkim sie udało (przynajmniej na forach tak jest napisane) C+ jaka wersję rozdawał bo na skapcu są dwie Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 mój kolega surfuje po Internecie na 27" (rozdzialka 2560 x 1440) i to juz jest troszke wielki monitor, ale 24" jest imho w sam raz. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Korzystam z LG W2252S-PF. Na początku nie mogłem się przyzwyczaić a teraz jest ok. Chociaż nie chciałbym mieć czegoś większego, gdyz siedze blisko monitora, komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Potwierdzam wrażenia Sz3lo. Ja używam 22". Po przesiadce z CRT 17" był to mega szok, ale na drugi dzień już wydawało mi się, że zawsze taki powinienem był mieć i wcale 22" to nie jest dużo. Wydaje mi się jednak, że trzeba zachować umiar... Najlepiej sprawdzić w sklepach/u znajomych - siąść przed monitorem w odległości z jakiej przyszłoby patrzyć na niego w domu. Jeśli trzeba kręcić głową, znaczy że za duży. /edit Bez przesady z tym monitorem 23" - zobaczcie na tego https://www.ceneo.pl/2237591. Kosztuje tyle samo a ma matrycę E-IPS. Co prawda 22", ale kąty widzenia oraz jakość obrazu są rewelacyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkus Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 przesiadłem się z 15"" (laptop) na 24'', na początku wydawało mi się że nie daje rady ogarnąć wzrokiem ekranu, teraz nie zamieniłbym tych 24'' nawet na 21-22 przy którym siedzę w pracy a jak przysłali mi monitor miałem takie samo wrażenie jak ty w sklepie "co to za bydle ?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Gorąco polecam 24'' i matryce S-IPS, wygoda pracy niewiarygodna Przyzwyczajenie po przejściu z 15'4'' wymaga tygodnia/dwóch. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.