Maximus Marius Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Już ja widzę chętnych do zbiórek - kiepski pomysł , ja tam oszczędzam PIO i zaglądam nie za często Jakis czas temu temu był watek jaki ruch generuje PIO można było sobie ocenić skalę przedsięwzięcia jak by google tak działało jak PIO to był by powód do zmartwień, jak pio nie działa przez chwile to co to za problem ? Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 IPS Driver Error..... A ja chyba znalazłem winowajców To wszystko przez nich: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?act=Stats . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ej.. no ja dziś tylko 6 postów (łącznie z tym) napisałem A co do serwera, to może przydało by się dogadać z jakąś firmą hostingową - przecież tyle ich się ogłasza i za jakiś banerek w widocznym miejscu - ufundowali by serwer. Przecież na tym forum jest bardzo dużo potencjalnych klientów firm hostingowych. A i forum ma swoją odwiedzalność - dlatego nie przesadził bym, że banerek w dobrze widocznym miejscu jest wart kilkaset zł / mc wiec trochę dobrej woli jakiegoś hostingodawcy i by odpalił maszynę dla forum a i pewnie sam by dzięki reklamie nie stracił na tym. A userzy w ramach "wdzięczności" mogli by bardziej brać pod uwagę kupno hostingu u tego sponsora I wtedy by userzy pomagali po części forum, sponsor by się cieszył bo by miał więcej klientów, a userzy poza szybko śmigającym forum mieli by hosting https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 hosting jak hosting - sądzę że jest to wina źle zoptymalizowanej bazy MYSQL. Trzeba by pogrzebac w pliku my.cnf i odpowiednio dobrac parametry. mysqltuner tez by załatwić sprawę. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morimoto Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 To forum postwcie w katalogu forum.optymalizacja.com/archiwum/ zamykajac wszyskie posty a na adresie forum.optymalizacja.com postawcie najnowsze Coraz więcej razy ten błąd się pokazuje ============================================== Zielony jak ogórek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Mi się już czasami nawet nie chce wchodzić tak wali błędem. W nocy dziś udało mi się zobaczyć komunikat z 10x lekką ręką - panowie admini może jednak czas najwyższy z tym coś zrobić? Przy pisaniu tego posta 2x Error - ciekawe co będzie dalej Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Wiecie, pretensji do adminów mieć nie można. Nie płacimy za dostęp do forum, nie klikamy reklam - jednym słowem nie wypada gryźć ręki która nas karmi. A oczywiste jest, że walczą z problemem jak tylko potrafią, bo mają z tego profity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 @A oczywiste jest, że walczą z problemem jak tylko potrafią Z tym można by polemizować, bo problem już występuje jakiś czas , a zmian na lepsze nie widać. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 To forum dla pozycjonerów, ćwiczona jest cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Cierpliwość jest cnotą Warto też wykazywać się cnotą roztropności i przed wysłaniem formularza z nowym wpisem na PIO zrobić COPY (ctrl-C) Nie ma co marudzić , jak ktoś widzi wiecej niż trzy razy dziennie słynny komunikat to znak że za czesto zagląda na PIO Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Zawsze trzeba szukać pozytywów. Może dzięki temu forum się "przewietrzy" trochę Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Mam nadzieję, że się uporałem z problemem. Load dochodził do kilkunastu, ale teraz widzę, że wrócił do 0.5 - 1.5. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ja jestem za dotacja dla dostep dla Forum dla vipów w których pojawili by sie autorskie skrypty udostepniane dobrowolnie przez uzytkowników heheheh:D i np link w stopce pio do 1 strony:D cos w tym stylu a znajda sie chetni i serwer lepszy baza lepsza i wszyscy zadowoleni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 @michal - nieźle zasuwa teraz good job Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 @których pojawili by sie autorskie skrypty udostepniane dobrowolnie przez uzytkowników heheheh:D Masz racje na końcu tego zdania " heheheh " A co do opłat to była by to całkiem zrozumiała koncepcja. Opłata członkowska HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.