Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Czesio89ns najwidoczniej korpogoogle uznaje linki prowadzące do twojej strony jako wielkie skupiska śmieci (czytaj dosłownie: śmietnik).

Musisz wyszukać brylanty, które może kiedyś umożliwią podnieś PR (o ile Matt ściemniacz jeszcze kiedyś taki update zrobi).

zasadniczo N/A to to samo co 0 (chyba, że się mylę to niech ktoś bardziej doświadczony w tym temacie się wypowie)

Bynajmniej nie widzę różnicy w tych dwóch wartościach :)

Zresztą między PR 1, a PR 5 też nie widzę większej bo np strona mojego klienta z PR0 na 3 frazy nie wiadomo skąd do TOP5 wskoczyła i przebiła te strony, które miały, np PR3-4 :)

Google nie zrozumiesz ;-)

zasadniczo N/A to to samo co 0

To nie to samo. PR N/A oznacza, że strona nie ma ustalonego PR.

Zresztą między PR 1, a PR 5 też nie widzę większej bo np strona mojego klienta z PR0 na 3 frazy nie wiadomo skąd do TOP5 wskoczyła i przebiła te strony, które miały, np PR3-4

Bo PR nie ma przełożenia na wyniki wyszukiwania.

Kocham Polskę

Bo PR nie ma przełożenia na wyniki wyszukiwania.

PR jest jeszcze jedną ze składowych algorytmu, więc ma. W/g mojej wiedzy jeszcze długo nim będzie.

Nie wiem skąd Twoje informacje pochodzą ale są błędne.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

ale są błędne

obawiam się że to nie jest takie proste bo .... chyba wszyscy mają rację . Problem w tym że PR ( ten prawdziwy ) jest znany tylko google a PR ( ten widzialny ) nie koniecznie jest aktualny . Oczywiście lepiej i bezpieczniej dodać linka do strony z PR4 ( ja już taką mam - a co ... nie pochwalę się jeszcze raz :tancze: ) z której wychodzi tylko kilka linków niż do strony z PR n/a na domenie z PR0 - bo nie wiadomo czy strona/domena nie jest za coś ukarana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności