rem15 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Hej Tematem pozycjonowania stron interesuje sie od jakiegos czas, jednak nigdy nie robilem tego aktywnie Po kilku dniach przegladania tego forum stwierdzam ze przede mna duuuzo nauki i przede wszystkim czytania. Jak tu trafilem? Proste - forum jest bardzo wysoko w wynikach google.pl a do tego mozna tu znalezc sporo ciekawych wypowiedzi i pomyslow Co do samego pozycjonowania - ciekawy jestem czy widzieliscie kiedykolwiek kogos, kto nie do konca zna sie na serwerach i ma bardzo podstawowa znajomosc html, nie mowiac o innych jezykach w jakich strony moga byc tworzone, a zabieral sie za pozycjonowanie strony....to wlasnie ja Byc moze z Wasza pomoca i na pewno z pomoca admina naszego serwisu cos mi sie uda wskorac Pozdrawiam Praca i oferty pracy w jobpilot.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 myslalem ze dzobpilota nie trzeba juz pozycjonowac Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rem15 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jako marke- zgadzam sie jako wyniki w wyszukiwarkach - jest duzo do zrobienia, ale tez dosyc mocna (jak mi sie wydaje) pozycja startowa (PR=7 + sporo odniesien do tej strony) Zostaja takie rzeczy jak: - optymalizacja samego kodu (tutaj sobie sam nie poradze) - optymalizacja tekstu na stronie (wczoraj troche sie przy tym bawilem, mam nadzieje ze nie przesadzilem - na dwie frazy/slowa: praca i oferty pracy) - dodawanie kolejnych linkow (od tego momentu z anchor text) - i pewnie jeszcze kilka innych rzeczy o ktorych mam nadzieje sie dowiedziec na tym forum Praca i oferty pracy w jobpilot.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Cześć. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Cześć, witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1991 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 czesc Polecam: Eczytniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coroner Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witaj Na zlecenie litery w zdania składam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireFox Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witaj! "Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym, Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym. (...) Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 czesc Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 #-o Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Miło, że ktoś z dużego serwisu przychodzi tu nie chowając się za głupim anonimowym nikiem. Cześć. :] Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yourfate Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 siema Białogóra - wczasy nad morzem Wczasy nad morzem w miejscowości Białogóra Białogóra, wczasy i wakacje nad morzem bałtyckim Pięknie usytuowany, murowany domek letniskowy w miejscowości Białogóra nad morzem Bałtyckim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 No chopak konkretny, nie pisze bzdur, fakt jest nowy, ale juz widac, ze zanim zaczal pisac posty, to juz cos wyczytal z forum. Witaj, pozdrawiam ..:: Janosik ::.. Bogatych banuje, biednym linkuje. Masy naprawcze Sklep modelarski Torowiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melassa Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jednak nasz forum zaczyna sporo mieszac w internetowym swiecie PL Witaj na forum. Check email deliverability tool Maildog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.