wuel Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Wydaje mi sie, ze jest jeszcze jedna zmiana na plus, mianowicie kiedy podczas uzywania opcji 'zobacz nowe tematy', zawiesi sie nam komp. Wszystkie tematy nie zostaja odznaczone jak to bylo za phpbb, tylko te, ktore przeczytalismy. Ale powtarzam, nie jestem tego pewien. Moze to jakis wyjatek omnia mea mecum porto In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 I chyba ostatnia rzecz, ale domagam się stanowczo Fatalnie mała czcionka na liście tematów. Mogłaby byc tej wielkości, jakiej jest zwykły tekst w postach? Mowisz i masz 78242[/snapback] Nie mam, nie mam... :] Mówię o tym widoku: -> https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?a...rch&CODE=getnew Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Masz 82 wiadomości z 50 maksymalnej objętości skrzynki odbiorczej Nie można tego zwiększyć do 500? Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 eddy co z tobą?!? 80 mesgów? co ty z tym robisz? archiwizujesz na lepsze czasy czy co? ja zaraz kasuje jak przeczytam. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Eddy zbiera dowody Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 znaczy sie jakas komisja sledcza nas czeka? a eddy chce isc sladem wodza giertycha? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Eddy Tak jak napisał normanos, 50 to i tak za duzo. Myślałem, żeby zmniejszyć do 25. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Nie mam, nie mam... :] Mówię o tym widoku: -> https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?a...rch&CODE=getnew Szy. 78329[/snapback] Nie wiedziałem, że o tym akurat mówiłeś. Muszę poszukać klasy za to odpowiedzialnej i zrobię. Cierpliwości https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 dobra, zwracam honor bo eddy chyba wlasnie znalazł jakąs anomalie po konwersji. mam tylko 1 PMa i "Masz 26 wiadomości z 50 maksymalnej objętości skrzynki odbiorczej" //edit: błąd jest w wiadomościach wysłanych!!! ja mam tam 26 wiadomości od kwietnia sobie leżą. trzeba skasować ręcznie. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ja zauważyłem że jest jakiś błąd z oznaczaniem for jako przeczytane. Wchodze na pod forum "Przedstaw Się", czytam nieprzeczytane posty(3), wchodze na trzeci post wtedy klikam "Pozycjonowanie i Optymalizacja" Noi forum dalej sie świeci musze tam wejść i dopiero normalnie odznacza. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireFox Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 To nie ma nic wspólnego z konwersją. Taki już urok IPB. Musisz "wrócić" do strony głównej poprzez dział w którym czytałeś posty żeby się "odznaczyły". Ja zazwyczaj czytam wszystko (albo to co wybiore) z nowych postów i na koniec daje "odznacz jako przeczytane". I gra gitara "Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym, Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym. (...) Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ja też trzymam wiadomości. Właśnie sobie zrobiłem back-up na maila (i usunąłem z forum) i dodam sobie je do najbliższej kopii plików. Nie wiem po co trzymam, może coś jest ze mną nie tak, ale przecież dużo to nie zajmuje w stosunku do rozmiaru płyty DVD. Poza tym trzymam na dysku kopie: poczty, rozmów GG, SMS-ów. Dojdą jeszcze logi z serwera A rozmiar logów z firewalla zwiększyłem do 50 MB (nie archiwizuję na płycie). Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Taki już urok IPB. Musisz "wrócić" do strony głównej poprzez dział w którym czytałeś posty żeby się "odznaczyły". Chyba nie po to ludzie kupują skrypt by poprawiać bugi, skoro jest to błąd IPB, to chyba trza by to zgłosic INVISION? stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Taki już urok IPB. Musisz "wrócić" do strony głównej poprzez dział w którym czytałeś posty żeby się "odznaczyły". Chyba nie po to ludzie kupują skrypt by poprawiać bugi, skoro jest to błąd IPB, to chyba trza by to zgłosic INVISION? 78373[/snapback] To raczej urok a nie bug Ja to robię tak, że jak czytam wątek i dojdę do ostatniego postu to pod postem po prawej stronie mam np: « Następny starszy · Informacje od nas · Następny nowszy » Wtedy klikam w nazwę forum (w tym przykladzie: Informacje od nas) i jak widzę, że nie ma już nowych postów to klikam w "oznacz forum jako przeczytane" co przekierowuje do strony głównej. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Jak dla mnie to bug, bo chce normalnie mieć odznaczone posty, przeczytam, ikonka znika, a nie bym musiał wykonywać dodatkowe operacje ;] PS. Czy na tym forum jest zainstalowany link valut? Bo FF pokazuje mi od 3 minut ze nastepuje przesylanie danych z ich serwera :? stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.