Karlosky Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 @mirekm Sprawdź jaką masz ustawioną datę rozpoczęcia naliczania opłat. Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 miałem raz podobny problem jak dodałem nowego użytkownika do takiego projektu, była to kwestia nadpisania daty i wystarczyło tylko ją zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Co polecacie, mam: 10 tys. fraz 60 priv proxy z buyproxies.org 12 sprawdzeń na minutę(chcę dobić do 15) Proxy padają jak muchy. Ile powinno ich być, może powinienem wziąć coś typu proxy market? Jest też taki problem, że podobno statystki różniły się z tym co ktoś widział w USA, gdy były podpięte proxy z proxy market. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ja mam proxy z instantproxies [ref] i nie padają (6 pobrań na minutę - testowałem 9) na 20 z instant oraz 30 swoich. Szybciej padają moje własne (dedykowane) niż te z obcego serwisu. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listopad Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 od wczoraj strasznie mi muli sprawdzanie fraz, jak wcześniej sprawdzanie zajmowało kilka godzin to teraz jak odpalam panel nad ranem mam dopiero 70% też macie coś takiego, wie ktoś o co może chodzić (banów proxy jakoś nie zauważyłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Mam dokładnie to samo. O tej godzinie powinno już kończyć jak zwykle a jest dopiero 50%. Mam tak od 2-3 dni. Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Skąd macie proxy ? Bo u Mnie wszystkow normie. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listopad Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 na zwykłych hostingach gdzie stoją strony WWW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 mam to samo (proxy market), chociaż inne konto na innym hostingu a ten sam pakiet z proxy market sprawdza wszystko ładnie do ok. 8 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo579 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 mi tez od 2 dni ma problem ze sprawdzaniem. Proxy mam z proxygen Wizytówki NAP / Katalogowanie stron / Dodawanie ogłoszeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ja mam proxy market, mimo, że dzień w dzień rano otrzymuje info o zbanowanych IP to sprawdza normalnie Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Proszę nie siać paniki - zapraszam do zgłaszania błędów na maila: kontakt@stat4seo.pl Czuwamy i na wszystkie zgłoszenia odpowiadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listopad Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 a na jakim hostingu macie zainstalowany stst4seo? ja na hekko, może tu tkwi przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 proxy market, mimo, że dzień w dzień rano otrzymuje info o zbanowanych IP to sprawdza normalnie Ja mam tak samo. @stat4seo Tak przy okazji - wiadomo może już coś o nowym sofcie, który był zapowiadany? Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) @Listopad Jeśli soft nie będzie usuwać starych proxy a dopisywać nowe tak będzie. Trzeba obowiązkowo przy dodawaniu API zaznaczyć Usuwaj stare proxy przy pobieraniu nowych. Bo kiedy spis zawiera 200+ proxy baza danych na hostingu grzeje się średnio w 2000 razy od dopuszczalnej ( ja przy 380 proxy miałem 2800 % od dopuszczalnej na hostingu za prawie 200zl). Autor w dyskusji pol-roku temu mówił że to ograniczenia PHP. Tylko na tym samych hostingu mam Webminitor (tez soft PHP) co sprawdza site w >5000 domen i pracuje średnio z ok 1000 proxy obciążenia bazy 68% od dopuszczalnego poziomu). Mam nadzieje nowa aplikacje będzie pozwalać na pracę z większą ilością proxy bo to soft dla profesjonalistów co monitorują nie jedna setkę stron i x000 fraz. Edytowane 21 Marca 2014 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi