Xann Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Da się jakoś z linka usunąć www. ? dodałem na szybko stronę z www a miała być bez. Czy tylko strata punktu i nowy projekt? życie jest okrutne nie rozpieszcza nas poszło Ci sie paść 3,50 ps. wyślij przez formularz kontaktowy z którego adresu usunąć WWW, admini poprawią Ci Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Xann, przydałaby się opcja synonimów w samym opisie ;-). Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Jak się nie da to się nie da - jakoś przeżyję to ogromną stratę [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Xann, przydałaby się opcja synonimów w samym opisie ;-). Także byłbym ucieszony gdyby taka możliwość istniała. Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords! www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Będzie, w drugiej cześci adderka, która bedzie odpowiedzialna za preclowanie Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin777 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Oj coś chyba google nie polubiło webmini zauważyłem, że sporo liczba dostała już bana w tym również 4 moje każdy inna grafika, szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Trzeba troche dopracowac to dodawanie projektow. Mialem taki sam problem jak giker - stworzylem nowy wpis z wlasnym opisme i tagami i po dodaniu okazalo sie ze nie zapsial ani opisu ani tagow. Musialem wziac mdoyfikacje i wpisac wszystko od nowa i wtedy zadzialalo. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 właśnie takie wasze uwagi są nam pomocne i mają one wpływ na prawidłowy rozwój tego narzędzia Oj coś chyba google nie polubiło webmini zauważyłem, że sporo liczba dostała już bana .... dokładnie 63 szt Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Mialem taki sam problem jak giker - stworzylem nowy wpis z wlasnym opisme i tagami i po dodaniu okazalo sie ze nie zapsial ani opisu ani tagow. Jest to błąd systemu. Po wypełnieniu tych pól przy dodawaniu strony, system zapamiętuję tylko wpisany tytuł. Następnie dane pobiera z meta, o ile nie zedytujemy ich w panelu. Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Jest to błąd systemu. Fakt. Błąd został już poprawiony. Dziękujemy za czujność "Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ustawiłem na 10 dziennie i od wczoraj 0%. Opis tagi i title wypełnione o co kaman? Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Bo się zepsuł... mi też od kilku dni wszystko stoi w miejscu Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 U mnie tez lipa. LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creator Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 a umnie dziala bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Przydaloby sie jeszcze opcja 25 i 50 wpisow na dzien Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.