Ivellios Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 jedynym rozwiązaniem wydaje się łapać osoby odpowiedzialne za takie witryny, tak jak to zrobili z właścicielem serwisu odsiebie.com Uczepili się biednego studenta, a właściciele serwisów typu Wrzuta.pl (gdzie jest sto razy więcej audionielegalu niż na OdSiebie) nadal śpią spokojnie... Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kUtek_ Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Jestem zdecydowanie za tym, aby blokować strony z niebezpieczną zawartością. Co to jest niebezpieczna zawartość stron internetowych? Jak tekst, obrazek czy filmik może być niebezpieczny? Zresztą to samo, co pisałem poprzednio - ile razy w swoim życiu widziałeś w Internecie filmiki z tą całą "niebezpieczną treścią" nie z własnej woli? Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś. Ostatnio dodane strony w katalogu. najpiękniejsze kobiety świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrix Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Uczepili się biednego studenta, a właściciele serwisów typu Wrzuta.pl (gdzie jest sto razy więcej audionielegalu niż na OdSiebie) nadal śpią spokojnie... wiesz w ogóle za co go zatrzymali? bo nie za stronę, na której wyraźnie było napisane, że za wrzucane pliki odpowiedzialność biorą użytkownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Panowie nie wejdzie to tylko takie hasło reklamowe nic więcej, nie ma sensu wprowadzać czegoś czego nie można egzekwować Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.