Mar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam, Czy mi się wydaje, czy ostatnio wyniki, że tak powiem zeszły na psy? Jak patrze na niektóre frazy, które mnie interesują to mnie przeraża... żadnego porządku nie ma w wynikach... to jakieś chwilowe zawirowania? Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofmatrix Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgadza się, ostatnio śmietnik w wynikach straszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 a tak dobrze się zapowiadało na początku :-( "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin777 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Niestety też to zauważyłem, a zapowiadał się naprawdę dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrix Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 też zauważyłem, pozycjonowane frazy poleciały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youngdee Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 jedno osobiście zauważyłem. miałem link w podpisie na dwóch śmietnikowych forach i fraza automatycznie poszła w górę chociaż po usunięciu ich z podpisu poleciała w dół. Ktoś z forum robił podobny test i po umieszczeniu w sygnaturze na PiO frazy też poleciała automatycznie w górę i to chyba do top3 o ile dobrze pamiętam. odnoszę też wrażenie, że im bardziej linkuje z wartościowych stron tym bardziej spadam w dół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Ech... Potwierdzam taki śmietnik, że nawet w dawnym onecie takiego nie było. Syf na top3, wartościowych stron nie ma... A miała być konkurencją dla Google... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrix Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 może się jeszcze opamiętają .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youngdee Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 osobiście, nie zakładam optymistycznego wariantu na płaszczyźnie minimum dwóch lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Niestety bing.com nie stał się wyjątkiem od reguły i podobnie jak wszystko co wychodzi z firmy Billa prędzej czy później zaczyna się sypać Optymistycznie można czekać na ServicePack'a dla Bing'a Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 .. i wróciły stare "normalne wyniki". Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semart Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 No nie kręćcie od razu nosem tak łatwo się nie poddadzą np. https://webhosting.pl/Przyszlosc.Wolframa.A...e.Microsoftu%29 Wyniki się pewno poprawią dopiero jak bocik v 2.0 zaindeksuje większość stron, co pewno potrwa jakiś rok? Na razie mimo iż niby syf w wynikach to wejść z Binga jakoś więcej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofmatrix Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 .. i wróciły stare "normalne wyniki". Coś tam się zmieniło na + ale do wyników sprzed choćby miesiąca to jeszcze daleko... Staty wejść z Binga też w dół, i w sumie nie ma co się dziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgrywa.pl Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Bing = Big Bang Micha darmowa muzyka i gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.