richti007 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Słuchajcie wiem, że temat jest już dobrze wałkowany od jakiegoś czasu i czytałem sam kilka tematów na PiO na temat hostingów oferujących większe paczki IP. Mam już chyba wszystkie możliwe polskie hostingi, gdzie oficjalnie na stronie prezentowane są oferty typu SEO z kilkoma IP. Mam też Resellera na Hostnine. Czy znacie jakiekolwiek inne zagraniczne hostingi, które oferują większą ilość IP. Chodzi mi o tani hosting na zaplecze. Nie te po 5 dolców na miesiąc za IP w różnych klasach C Z polskich hostingów mam już konta na : lokoz.info hostit.pl hekko.pl szybki-serwer.pl 8p.pl linuxpl.com laohost.pl iswift.eu prohost.pl webhost.pl active-hosting.pl Nie wiem czy czegoś nie pominąłem. Myślałem już o Dreamhost ale naczytałem się sporo złego o tej firmie. Jeżeli znacie coś ciekawego godnego polecenia to dajcie proszę znać. Mogę założyć konto przez czyjegoś refa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydoom.h Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 neteasy.pl ionic.pl Tani hosting - GlowaNET.pl | Hosting na Litespeed | PHP 5.2 | MySQL 5.1 Pakiety już od 22zł rocznie! Hosting SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youngdee Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 ionic.pl nie oferuje już możliwości wykupienia dodatkowego adresu IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daros17 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 cal.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 iswift.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSwift.pl Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 ionic.pl - nie wiem jak teraz, ale swego czasu też tam kupowałem konta pod SEO. Co miesiąc planujemy dokupować kolejne klasy ip, więc ilość będzie się zwiększać Hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richti007 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dzięki wielkie za takie zainteresowanie. W ionic.pl właśnie dzisiaj zamówiłem 10 Seo hostingów po 15zł netto. Cena dobra. Zobaczymy tylko jak to działa . iswift.pl to chyba to samo co iswift.eu? Miałem u Was ten pierwszy seo pakiecik 15 IP i dokupiłem przed weekendem te, które ostatnio się pojawiły. Mam już 23 sztuki W neteasy.pl nie widziałem wcześniej opcji SEO. Na pewno w najbliższych dniach je wykupie. Dziękuję bardzo za informacje o takiej możliwości. Jeżeli ktoś ma jakąś dobrą ofertę (firmy hostingowe również wchodzą w grę oczywiście), to bardzo proszę o kontakt na PM, lub w tym temacie. Jeszcze raz dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSwift.pl Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Na ionic.pl nie mogę narzekać. Konta mam od 6 miesięcy i wszystko śmiga prawidłowo. Hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Kupić to jedno ale pytanie: co na tym stoi obecnie ? Bo jeśli inny śmietnik, to pod kątem SEO wartość takiego IP jest równa zero. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=57750 "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.