Skocz do zawartości

linki zewnetrzne do innych stron pytanie

meade

Rekomendowane odpowiedzi

do mnie pijesz lukas ? :) bo u mnie sporo serwisów nie ma wychodzacych :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

"czy moge dodawac je nieograniczona ilosc i czy ma to jakis wpływ na pozycje mojej strony ?

czy po prostu zamiescic kilkanascie wartosciowych tylko linków ? "

Już to napisałam w innym poście, ale na inny temat - wszystko z umiarem, a nie będziesz miał problemów. Jeśli jest uzasadnienie linkowania do innej strony, nie obawiaj się tego, ale nie szalej z tym zbytnio. Ja ostatnio trafiam na coraz więcej stron z artykułami, gdzie autorzy dosłownie boją się wstawić linki do przykładowych stron czy też źródeł informacji i to jest po prostu chore.

"najlepiej nie używać żadnych linkow zewnętrznych"

A to dlaczego?

"czytałem, że Bing lubi jak się linkuje do stron o podobnej/identycznej tematyce"

Tak, z tego co pisali, lubią jak się linkuje do podobnych serwisów, chociaż ma to mieć podobno dużo mniejsze znaczenie niż backlinki. W sumie jest to całkiem sensowne.

"bardzie nienaturalnie wyglada serwis gdzie nie ma wychodzacych"

O, i to jest dobry powód ;-)

✅ Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu

☑️ Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala.

Guszczyn, zrób głęboki oddech i napisz jeszcze raz, bo nieźle zakręciłeś ;-)

ps. Jesteś pewien, że nie ma wpływu jeśli słowa kluczowe ważne także dla Ciebie zamieścisz w anchorach linków do innych stron?

✅ Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu

☑️ Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala.

Myślę, że warto mieć chociaż kilka wychodzących linków do podobnych serwisów, nawet nie ze względu na seo ale czysty marketing - tak to zrobić żeby na tamtej stronie też był link do nas, mało kto wierzy w sens coś takiego, ale to naprawdę działa choć jest paradoksalne. Wbrew pozorom nie traci się klientów ale zyskuje, ot zdrowa rywalizacja.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności