Czachapl Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jak dla mnie mistrzostwo świata : https://www.youtube.com/watch?v=m84R7yRDXeo Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mykuss Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 To nie ma sensu . Ale instruktor też kiepski i prawie nie reagował. Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach: Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4 Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3 Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2 Zapraszam do dodwania wpisów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 noż się w kieszeni otwiera... A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 O! Matko ! Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jak instruktor ustawiony był pod telewizję to wiadomo, że im więcej takich sytuacji, tym oglądaloność większa... Jeżeli instruktor jest dobry to nie dopuści do takich sytuacji, bo całość kontroluje z wyprzedzeniem... Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 te filmy mają wąsy i brodę, a połowa ludzi co w nich wystąpiła zginęła już pewnie na drodze... Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 gorzeh będzie gdy trafisz na drodze na czlowieka z tej połowy która jeszcze nie zginęła A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Żeby być instruktorem trzeba mieć święte nerwy, wiem to po swoich instruktorach. te filmy mają wąsy i brodę, [..] W Polsacie o takich starociach mówią "kultowe filmy". Tu jeszcze jeden kultowy filmik z serii śląskich klimatów https://www.youtube.com/watch?v=EUdiaGkGfZ0...feature=related Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzarin Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 kilka lat już ten filmik ma... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 nie mogę się na to patrzeć ... barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macis Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ludzie co wy od wczoraj Internet macie? stare to jak Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon80 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Żeby być instruktorem trzeba mieć święte nerwy, wiem to po swoich instruktorach.te filmy mają wąsy i brodę, [..] W Polsacie o takich starociach mówią "kultowe filmy". Tu jeszcze jeden kultowy filmik z serii śląskich klimatów https://www.youtube.com/watch?v=EUdiaGkGfZ0...feature=related Ta pani to juz klasyka Niezawodne strategie wygrywania w sieci - ebook Jak zdobyć popularność i zjednać sobie wyszukiwarki? - ebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ale ona rusza... Wieloma autami jeździłem i żadnym tak nie umiałem ruszać... choć chciałem... heh. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Sprawa jest prosta hanysy nie umieją jeździć <zart> Swoją drogą śmiejecie się ale ja gdy pierwszy raz zasiadłem za sterami chevroleta to podobnie ruszyć nie mogłem Ale za to na egzaminie Cheveroletem już potrafiłem na trójce ruszać (nie świadomie) Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Wieloma autami jeździłem i żadnym tak nie umiałem ruszać... choć chciałem... heh. Jak to mawiają: trening czyni mistrza Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.