Skocz do zawartości

mało spostrzegawczyście

szelmiak

Rekomendowane odpowiedzi

Czekałem trochę czasu, ale nie zauważyłem żadnej reakcji. Zawsze zmiany zauważaliście szybko :(

Of course chodzi o Netsprint. Po konslutacjach ze mną firma Netsprint wprowadziła nowy algorytm do swojej wyszukiwarki. Nie będę zdradzał szczegółów, planów, bo nie bardzo mogę. Nie bardzo mi się widzi z ich prawnikami sądzić się, a dobzi są :]

Uważam, że obecne wyniki są "pożyteczne" w przeciwieństwie do tych kilka miesięcy wcześniej.

Szykują się super niespodzianki niedługo. Radzę zainstalować NetsprintToolbar :P

Wrśyv zlśyvfm, żr jvrfm jfmlfgxb an grzng cbmlpwbabjnavn gb zlśy gnx qnyrw...

Poprostu część forumowiczów olała Netsprint za dotychczasową działalność i tyle.

Nie łatwo bedzie odbudować zaufanie 8)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

ile % rynku? perfectowe mniej niż zero ? :-)

biedny zero :( nawet się swojej szukarki doczekał :P

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

ranking.pl - sam netsprint 0,3-0,6% :mrgreen:

na silniku jest wp.pl z 14% ale wiadomo, że jedno nie równa się drugiemu.

ogólnie moga sobie robic toolbary i inne pierdoły. nikt tego nie uzywa i w tym temacie niewiele sie zmieni :(

ranking.pl - sam netsprint 0,3-0,6%  :mrgreen: 

ogólnie moga sobie robic toolbary i inne pierdoły. nikt tego nie uzywa i w tym temacie niewiele sie zmieni :P

masz racje szkoda :P narazie :( smiecić kompa jak udział wzrośnie do 38% to zerkniemy łaskawie 8)

ranking.pl - sam netsprint 0,3-0,6%  :mrgreen: 

ogólnie moga sobie robic toolbary i inne pierdoły. nikt tego nie uzywa i w tym temacie niewiele sie zmieni :(

Otoz to sam netsprint moze super ale nikt go nie uzywam. Jak poprawia WP i inne serwisy uzywajace silnika netsprinta to wtedy stana sie zauwazalna przegladarka.

Co do paskow to po cholere instalowac jakies paski. Tylko przeszkadzaja, malo kto uzywa no i najwieksza wada sa dla IE.

Poza tym co to za wyszukiwarka ktora slucha porad pozycjonera? Zero wiarygodnosci ...

Po konslutacjach ze mną firma Netsprint wprowadziła nowy algorytm do swojej wyszukiwarki.

Juz tu jeden taki byl co to wszystko wiedzial. Zobacz jak skonczyl...

Chlopak teraz wszedzie widzi spam...

...poza wlasna strona WWW

Poza tym co to za wyszukiwarka ktora slucha porad pozycjonera? Zero wiarygodnosci ...

nie jestem już pozycjonerem, zero wiarygodności? hmm, no nie wiem. no to niech lepiej ten co dobrze szuka ustala reguły...

Juz tu jeden taki byl co to wszystko wiedzial. Zobacz jak skonczyl... 

Chlopak teraz wszedzie widzi spam... 

...poza wlasna strona WWW

szook? śmieszne porównanie. co on wiedział? raczej jego bujna fantazja go ponosiła dosyć często.

co do statystyk to nie moja broszka, ja się cieszę z jakości.

Wrśyv zlśyvfm, żr jvrfm jfmlfgxb an grzng cbmlpwbabjnavn gb zlśy gnx qnyrw...

szelmiak, my tu mamy niewiele do gadania. Trzeba ludzi zachęcić do korzystania z niej, a nie nas do pozycjonowania w niej.

To szarzy, przeciętni użytkownicy internetu ustalają reguły.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

A ja w dół: z 1 (kiedyś, dawno nie sprawdzałem netsprint) na 10.

Przede mną są aukcje typu allegro, aukcje na wp czy onecie, lub wielotematyczne molochy, gdzie dany temat się pojawił w mniejszym lub większym stopniu. Plus jakaś stronka ze spisem (nawet nie zaindeksowana przez Google czy MSN), gdzie dana fraza pojawia się ileś tam razy ...

Pociesza jedynie fakt, że ze stron stricte tematycznych jestem najwyżej.

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Tu sie nie zgodze. Pozycjonerzy moim zdaniem wiedza najlepiej jak poprawic wyniki i co bardziej filtrowac.

A ntsprint moze zaoferowac wyszukiwanie dla Gazeta.pl wtedy udzial w rynku wzroslby.

Check email deliverability tool Maildog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności