SilverT Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 czyli praca Pani Aleksandry warta uwagi, pierwsza osoba na "białej liście" Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Sie dzieje ! Dalsza procedura? to co zwykle - dowód - ban ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Mam nadzieję że Ola będzie zadowolona z opłaty. Poczytałem teksty - w sumie każdy zbiór stanowi niezła całośc pod katem zaplecza 7-stronicowego a że ktoś to użył - zdarza się - mam mocne zaplecze bede wyżej Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salwek Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Po nitce do klebka, ja bym go mocno zgooglowal sprobowal znalesc jakis kontakt a najlepiej adres Potem zostaje tylko telefon do ekipy szturmowej Just Web Design - Not a Big Deal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olachyla Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Mam nadzieję że Ola będzie zadowolona z opłaty.Poczytałem teksty - w sumie każdy zbiór stanowi niezła całośc pod katem zaplecza 7-stronicowego a że ktoś to użył - zdarza się - mam mocne zaplecze bede wyżej Dostałam przelew i.... dziękuję! Jak już pisałam nie spodziewałam się dostać za nie jeszcze jakichkolwiek pieniędzy, a tu proszę... Ludzie!!! Tu niektórzy płacą .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nett Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Odsprzedal teksty dalej i kogo bedziecie depozycjonowac ? Jego klienta, a moze wlasciciela precla ? Coz, stalo sie. olachyla ma szczescie w nieszczesciu, ze za te kilkadziesiat zl otrzymala reklame swoich uslug i sadze, ze skorzysta na tym bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Aż musiała specjalnie emotikony szukać po ruskich stronach akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Sporo tego musiało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Odsprzedal teksty dalej i kogo bedziecie depozycjonowac ? Jego klienta, a moze wlasciciela precla ?Coz, stalo sie. olachyla ma szczescie w nieszczesciu, ze za te kilkadziesiat zl otrzymala reklame swoich uslug i sadze, ze skorzysta na tym bardziej. tesktów nie odsprzedaję - nigdy. obecnie mam ich 200 wiec bede rzeźbił. a te 70 odstawione na specjalny tor - da sie z tego zrobić jeszcze użytek ja juz tez przechodziłem porażke z jednej transakcji - moje teksty za ktore zapłaciłem a nawet ich nei zdązyłem wdrożyć sa na kilku witrynach pozycjonujacych jednej użytkowniczki PIO - pomimo szczerych chęci i uzyskania informacji skąd są teksty nei doczekałem się odpowiedzi. teksty wykorzystałemw sobie znany sposób Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nett Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 No zgred, przeciez ja nie o Tobie Pewnie, ze jak sie chce to mozna wykorzystac na "swoj sposob", tylko problem jest taki, ze do konca nie wiadomo czy winny jest faktycznie winnym. Coz.. google to autostrada na ktorej wszystko moze sie zdarzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 strony juz wisza w necie poczekam na indeksacje i znajde kopie Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abmd73 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 mnie naciągnął gość od star-wars.com.pl na 8500 zł (od marca zero kasy) a obiecywał złote góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 abmd73, jeżeli masz umowę to kierunek radca prawny Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Olu ja proponuje podeśli częśc jakiegos swojego napisanego tekstu. My go znajdziemy w google i bedziemy dzialac na niekorzysc autora bloga na którym jest tekst.. Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youngdee Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Olu ja proponuje podeśli częśc jakiegos swojego napisanego tekstu. My go znajdziemy w google i bedziemy dzialac na niekorzysc autora bloga na którym jest tekst.. No to do dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.