pozycjonero Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Wyprowadzam się od nich i wszystkim odradzam tą firmę, normalnie paranoja, tak olewać klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Jeżeli nie korzystałem z ich usług 3 miesiące z powodu ich awarii to mogę ubiegać się o zwrot pieniędzy? Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ja przez dość długi czas sporo płaciłem miesięcznie za ich usługę, ale teraz definitywnie się z nimi rozstałem. Sporo domen było do przeniesienia, ale trudno. Kontakt z supportem jest dobry tylko i wyłącznie, gdy trzeba naliczyć płatność. Informacje o fakturze + ewentualne drugie przypomnienie + zawieszenie konta dzień później - to zawsze działa u nich jak w szwajcarskim zegarku. Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Kontakt z supportem jest dobry tylko i wyłącznie, gdy trzeba naliczyć płatność. Informacje o fakturze + ewentualne drugie przypomnienie + zawieszenie konta dzień później - to zawsze działa u nich jak w szwajcarskim zegarku. Bo to jak w każdej firmie obsługuje automat.. Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Oj, wiem, ale nie rozumiesz o co mi chodzi. Jak trzeba klienta skasować, albo zablokować mu konto - to wszystko działa idealnie. Natomiast kiedy klient ma jakiś problem, czy próbuje uzyskać usługę,za którą zapłacił (!) - to wtedy nikt mu nie pomaga. Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Również odradzam. Hitme było dobre przez pół roku swojej działalności na samym początku. Później nie wiem ,ale chyba ich zapał się wypalił. Prosiłem o rzecz którą można zrobić w parę minut przez kilka miesięcy. Zbywali mnie telefonicznie, mailowo, w końcu się wkurzyłem i zrezygnowałem. Woleli kombinować niż zająć się klientem przez 5 minut, tragiczne podejście. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Moim zdaniem powinni zmienić nazwę na EatMe Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kea Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ja mam u nich a właściwie na budgetvps.pl wykupionych klika VPSów pół roku i wszystko oki, nie zaliczyłem żadnej awarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 To zobaczysz co się teraz będzie działo Również odradzam. Hitme było dobre przez pół roku swojej działalności Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonero Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Nie chodzi o awarie tylko o kontakt z supportem, nie po to kupowałem Managed VPS żeby się przejmować jak coś się spierdzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 a jakie inne polecacie zamiast hitme? Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 W hitme zaczęło się psuć po serii tych super-hiper promocji, rzuciło się tyle ludzi, że po prostu brakło ludzi do ogarnięcia tego wszystkiego, a szkoda bo fajnie się zapowiadało. Co do czegoś zamiast hitme to polecam ionic.pl Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 a jakie inne polecacie zamiast hitme? Ja osobiście nie polecam żadnych VPSów jednak miałem tylko w webh.pl i hitme.pl - może są inne lepsze. Zamiast kupić vpsa kupuję serwer w kimsufi.pl. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 tylko ze dedyka ciezko ogarnac jak sie nie zna, a znalezienie admina tez nie jest takie proste.... Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Temat o hitme. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.