Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

To ja mam takie pytanie - wyłączyłem możliwość dodawania stron jednak i tak ktoś jakimś cudem dodał 2 strony, które teraz widnieją w oczekujących (pomijam strony zostawione "na później").

Dodawarka :D

W zasadzie zostawiłem tę furtkę specjalnie żeby można było szybko i łatwo wyłapać IPki dodawarek ale jeśli Ci to przeszkadza zagadaj na kontakt@seokatalogi.pl - podeślę pliczek z dodatkową walidacją.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

myślisz że przy usuwaniu wpisów serwer w NetArt nie da rady tego przetworzyć, np 100 wpisów na raz - mam w kacie ponad 10000 wpisów i pewnie z 7000 do usunięcia - szukam sposobu żeby zrobić to w miarę szybko, bo czas jaki mogę na tą czynność poświęcić jest mocno ograniczony.

------------------------------------------------------

Fotografix - www.fotografix.pl

Max czas na wykonanie skryptu na zwykłych shared to zazwyczaj 30-60s i po tym czasie serwer przerwie proces ale oczywiście jeśli chcesz spróbować to zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl - podeślę Ci pliczek z 100 wpisami na stronę - no problem Ty tu rządzisz :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Przecież zaznaczając nawet 200 wpisów do jednorazowej edycji, czy zmiany statusu, nie trzeba wysyłać jednego dużego zapytania na 200, ale skrypt wysłałby 10 kolejnych zapytań, po 20 . Przecież to nie jest problem i wiele skryptów tak działa.

Skupcie się na tym co faktycznie byłoby rewolucyjne w prowadzeniu katalogu :P

Struktura kategorii głęboka na 11 podkategorii, adresy kategorii proste jak w dmozie.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Co do struktury kategorii - trzeba będzie całkowicie przerobić wtedy silnik ale nie wykluczam że do tego z czasem dojdzie bo coraz więcej osób o to prosi.

Co do budowy linków - ID będzie zawsze bo jest to zdecydowanie lepsze rozwiązanie pod względem optymalizacji kodu.

Edytowane przez General_Depet

Lepsze ale nie dla indeksacji kategorii przez Google. Jeśli będzie głębokość kategorii na minimum 11 i proste adresy kategorii to śmiało kupuję 100 licencji i robię katalogi na Niemcy i Austrię.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Przy aktualizacji przydałaby się funkcja, o której wspomniał gdzieś tu na forum ilgesu a mianowicie sprawdzanie nieaktualnych wpisów. Zauważyłem jeszcze problem, że wyszukiwarka jeśli nie znajdzie w katalogu strony to pojawia się jakiś dziwny stary wpis.

Ze swojej strony drążąc jeszcze temat tajnego kodu, to myślę że ciekawą funkcją byłaby możliwość udostępnienia kodu na czas określony np. 30 dni - taki abonament :).

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet